You are here:

VIDEO | Virtus - FCSB 1-7. Spectacol total în San Marino! Hat-trick Olaru, duble Popa şi Miculescu, în primul tur preliminar Champions League

VIDEO | Virtus - FCSB 1-7. Spectacol total în San Marino! Hat-trick Olaru, duble Popa şi Miculescu, în primul tur preliminar Champions League

FCSB

Comentarii

FCSB a debutat în preliminariile UEFA Champions League. Campioana României a avut-o ca adversară în primul tur pe Virtus, campioana din San Marino, pe care a învins-o cu 7-1. Returul este o formalitate pentru campioana României, care o aşteaptă pe Maccabi Tel-Aviv în turul secund.

LIVE VIDEO | Virtus - FCSB 1-7 (Battistini 86 / Olaru 5-pen, 11, 37, D. Popa 22, 27, Miculescu 70, 73)

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Haruţ, Ngezana, Kiki - Şut, Edjouma - Băluţă, Olaru, Phelipe - D. Popa
  • Rezerve: Vlad - Dawa, Miculescu, Lixandru, Antwi, Radunovic, Alhassan
  • Virtus: Passaniti - Pupeschi, Rinaldi, De Lucia - Battistini, Monanari, Golinucci, Sabato - Buonocunto, Vallocchia - Benincasa
  • Rezerve: De Angelis, Gentilini, Piovaccari, Lombardi, Tortori, Gori, Muggeo, Ceccaroli, Angeli, Ciacci, Rizzo

Min. 90 - Final de meci.

Min. 86 - GOOOOOOLLLL VIRTUS! Battistini înscrie şi reduce din diferenţă. Reia din plonjon şi trimite mingea pe lângă Târnovanu.

Min. 73 - GOOOOOOLLLL FCSB! David Miculescu face dubla, cu un şut în cross, din careu, cu piciorul stâng.

Min. 70 - GOOOOLLLL FCSB! Miculescu marchează şi el, din apropiere, după o minge respinsă în faţă de portarul lui Virtus, la un şut al lui Popa.

Min. 68 - Ocazie FCSB! Daniel Popa trage excelent din careu, din voleu, dar şutul său este blocat de portar.

Min. 65 - GOL ANULAT! Baba Alhassan marchează cu capul, dar reuşita sa este anulată pentru un fault la portar.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - Pauză.

Min. 37 - GOOOOOLLLL FCSB! Hat-trick Olaru! Centrare din dreapta a lui Popa, şut din prima şi gol al căpitanului "roş-albaştrilor".

Min. 27 - GOOOOLLL FCSB! Dublă Daniel Popa! Atacantul a fentat trei adversari cu o singură manevră, apoi a şutat în poarta lăsată liberă de goalkeeperul lui Virtus, a făcut 4-0 şi s-a bucurat ca Ronaldo!

Min. 22 - GOOOOOOLLL FCSB! Daniel Popa face 3-0, după doar 22 de minute. Atacantul a fost lansat excelent în adâncime, portarul a respins mingea în lateral şi aceasta a rămas la el, iar Popa a şutat în plasă.

Min. 13 - Ocazie FCSB! Daniel Popa şutează spre poartă, din careu, după o centrare excelentă din stânga, dar mingea este blocată de adversari.

Min. 11 - GOOOOOLLLL FCSB! Darius Olaru face dubla cu un şut senzaţional de la distanţă, bară-gol!

Min. 6 - GOOOOOLLLL FCSB! Darius Olaru deschide scorul din penalty.



Min. 5 - Penalty pentru FCSB! Henţ în careu făcut de De Lucia, arbtirul a mers la VAR să revadă faza şi a dictat penalty.

Min. 2 - Ocazie FCSB! Alexandru Băluţă trage la colţul scurt din careu, după o pasă excelentă a lui Luis Phelipe.

Min. 1 - A început meciul.


"Roş-albaştrii" îşi încep parcursul în preliminariile cupelor europene cu un duel împotriva câştigătoarei campionatului din San Marino, Virtus Acquaviva.

Formaţia lui Elias Charalambous a obţinut deja un succes în noul sezon. Victoria cu scorul de 3-0 împotriva Corvinului, în Supercupa României, îi conferă un bonus de moral campioanei României, în vederea duelurilor din UEFA Champions League. Câştigătoarea din primul tur va înfrunta campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv, în al doilea tur preliminar.

FCSB nu îi va avea la dispoziţie pe Marius Ştefănescu, Vlad Chiricheş şi Alexandru Musi. Cel din urmă nu a fost inclus pe lista UEFA pentru acest meci, în timp ce primii doi sunt suspendaţi şi nu sunt eligibili pentru manşa tur.

Federico Piovaccari, fostul golgheter al FCSB-ului, a semnat recent un contract cu Virtus şi speră să-şi încheie cariera de fotbalist profesionist chiar împotriva fostei sale echipe.

După manşa tur împotriva celor de la Virtus, FCSB va avea parte de un duel dificil în prima etapă din Superliga, U Cluj este adversara echipei antrenate de Elias Charalambous, în debutul noului sezon din Superliga.

Afla mai multe despre: fcsbvirtusuefa champions leaguelive video fcsb virtusfcsb virtus live videovirtus fcsb live videolive video virtus fcsbvirtus fcsb live 

viewscnt
Articole similare