You are here:

VIDEO | Vladimir Screciu a suferit din cauza ratării EURO 2024: "M-a durut foarte tare! Dar gândiţi-vă cum ar fi la un Mondial"

VIDEO | Vladimir Screciu a suferit din cauza ratării EURO 2024: "M-a durut foarte tare! Dar gândiţi-vă cum ar fi la un Mondial"
Comentarii

Un jucător de la Craiova lui Rotaru încă mai suferă că a ratat convocarea la Euro. Accidentările i-au dat peste cap toate planurile din carieră.

Screciu a visat de mic să joace pentru România la un turneu final. Din cauza accidentării, a ratat în ultimul moment prezenţă la Europeanul din Germania.

"M-a durut foarte tare. La o vârstă fragedă să fiu la un Campionat European conta foarte mult pentru mine, dar, cum am zis, privesc înainte, privesc spre viitor. Totul depinde de mine să ajung acolo", a declarat Screciu.

Screciu abia aşteaptă să lucreze cu Mircea Lucescu

Mijlocaşul Craiovei a suferit o accidentare gravă şi acum şase ani, pe vremea când juca, în Belgia, la Genk. Acum se simte refăcut complet şi speră să intre cât mai repede în vederile lui Mircea Lucescu.

"Am auzit numai păreri bune toată lumea ştie cine este DL Mircea Lucescu, nu  mai are nevoie de nicio informaţie în plus, îmi doresc din tot sufletul să mă întorc acolo să lucrez cu dumnealui, dar asta depinde doar de mine", a mai spus Vladimir Screciu.

Screciu vrea să contribuie şi el la calificarea României la Mondialul din 2026.

"E visul tuturor românilor, nu doar al meu, pentru asta muncim. Am vorbit cu câţiva colegi de la naţională, i-am întrebat cum a fost experienţa de la European, au zis că e de neimaginat, dar gândiţi-vă cum ar fi la Mondial. Părerea mea ca un Campionat European, să joci într-un Campionat Mondial şi în Liga Campionilor e maximul la un jucător profesionist", a conchis fotbalistul Craiovei.

Afla mai multe despre: vladimir screciucraiovaromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare