Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi spectaculoasă în Serie A, cu două derby-uri de tradiţie! Răzvan Marin a suferit cu Fiorentina. Verona - Lazio 4-1. Rezumatele zilei

VIDEO | Zi spectaculoasă în Serie A, cu două derby-uri de tradiţie! Răzvan Marin a suferit cu Fiorentina. Verona - Lazio 4-1. Rezumatele zilei

Serie A

Comentarii

Şi Italia a avut parte de o zi specială. Nu a fost un singur derby, ci două: derby D'Italia si Derby dell Sole.

Atalanta - Udinese 1-1

Atalanta nu ş-a revenit după înfrângerea cu Manchester United pe Old Trafford, în Liga Campionilor. Cu Udinese, Malinovski a deschis scorul. A fost al 11-lea gol al ucraineanului marcat din afara careului în Serie A. Doar Messi are mai multe astfel de goluri în campionatele de top ale Europei. Udinese a egalat în minutul 94 prin portughezul Beto, care a punctat în a treia etapă la rând în Italia.

Fiorentina - Cagliari 3-0

Răzvan Marin a fost titular pentru Cagliari la Florenţa, dar şi el a avut o după amiază grea. Echipa viola s-a impus cu 3-0. Biraghi a înscris primul, din penalty. Nico Gonzalez a stabilit scorul pauzei, 2-0. Vlahovic a închis tabela cu o lovitură liberă superbă, iar Fiorentina e pe loc de cupe europene după nouă etape.

Verona - Lazio 4-1

Ştefan Radu a jucat pentru prima dată cu Sarri antrenor al lui Lazio, dar nu a fost cu noroc pentru romani. Giovani Simeone a dat o dublă pentru Verona în opt minute.  Lazio a revenit în joc imediat după pauză, prin Immobile, ajuns la opt goluri stagionale. Eroul zilei avea să fie Simeone. Fiul antrenorului de la Atletico Madrid, Diego, care a evoluat în Serie A la Lazio în anii 90, a mai înscris de două ori şi în partea secundă şi a reuşit primul poker al carierei.S imeone atacă şi titlul de golgheter, aflându-se la două lungimi în spatele lui Immobile. Sarri e deja în pericol: are trei înfrângeri în primele nouă etape de campionat.

AS Roma - Napoli 0-0

Seria de victorii consecutive ale lui Napoli în Serie A s-a oprit la opt. Echipa lui Spaletti a remizat fără goluri pe Olimpico, în meciul cu Roma. Tammy Abraham a avut cea mai mare şansă de gol a primei reprize, dar a tras puţin pe lângă poartă. În partea a doua, a ratat şi omologul său, Victor Osimhen a trimis mingea în bară. Mourinho a fost eliminat în final, iar Roma - Napoli s-a terminat 0-0, doar al treilea astfel de rezultat în acest sezon, în 90 de meciuri.

Inter Juventus 1-1

Derby d'Italia a strâns 60.000 de oameni pe San Siro, care au avut motive de bucurie după startul de meci. Dzeko a deschis scorul în faţa lui Juventus, după un şut senzaţional al lui Calhanoglu. Imediat, Cuadrado a avut cea mai mare ocazie a lui Juventus. Şutul său nu a prins spaţiul porţii. Finalul a fost încins. Juventus a primit un penalty cu VAR, arbitrul l-a eliminat pe Simone Inzaghi, iar Dybala l-a persiflat pe Handanovic. Inter - Juventus s-a terminat 1-1, rezultat care le avantajează pe Napoli şi pe Milan, primele două clasate.

 

Afla mai multe despre: rezultate serie ameciuri serie a 

viewscnt
Articole similare