Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi superbă în Serie A! Inter e noua campioană, Lazio a câştigat într-un meci cu şapte goluri. Echipa lui Răzvan Marin fuge de retrogradare

VIDEO | Zi superbă în Serie A! Inter e noua campioană, Lazio a câştigat într-un meci cu şapte goluri. Echipa lui Răzvan Marin fuge de retrogradare

Serie A

Comentarii

În cursa pentru un loc în Liga Campionilor, Lazio s-a transformat în cea mai spectaculoasă echipă din Serie A. în ultimele patru meciuri ale echipei lui Ştefan Radu s-au marcat în total 25 de goluri. Fundaşul român a fost integralist în victoria cu Genoa.

Lazio - Genoa 4-3

Cu Ştefan Radu pe teren tot meciul, Lazio a bifat un nou meci cu cel puţin şapte goluri. Al treilea din ultimele patru etape. Cu Genoa, a fost 2-0 la pauză după reuşitele lui Correa şi Immobile. Grifonii au început să spere după autogolul lui Marusic, dar diferenţa de un gol a rezistat doar un minut. Luis Alberto a înscris superb pentru 3 la 1. Correa şi-a trecut apoi în cont dubla, pentru a le oferi colegilor săi un final liniştit de meci. Nu a fost însă aşa. Scamaca şi Shomurodov au marcat la distanţă de un minut, iar Genoa a avut 10 minute la dispoziţie pentru a forţa golul egalizator. Nu a mai venit, iar Lazio - Genoa s-a terminat 4-3.

Bologna - Fiorentina 3-3

Bologna şi Fiorentina au oferit un festival de goluri, încheiat prieteneşte. Trupa viola a condus de trei ori, dar gazdele au revenit de fiecare dată. Vlahovic a înscris de două ori şi a ajuns la cota 18 în acest sezon, iar Bonaventura a marcat al treilea său gol stagional. Cuplul Vignato - Palacio a fost letal pentru apărarea Fiorentinei. Mijlocaşul de 20 de ani a pasat decisiv la toate cele trei goluri marcate de veteranul de 39 ani. A fost primul hattrick în Serie A pentru Palacio.

Napoli - Cagliari 1-1

Fără Răzvan Marin, suspendat, Cagliari a obţinut un punct uriaş la Napoli. Gazdele au marcat încă din minutul 13, prin Osimhen şi au condus până în al patrulea minute de prelungiri. Nandez a stabilit scorul final, Napoli - Cagliari 1 la 1.

Inter, noua campioană din Serie A după Sassuolo - Atalanta 1-1

Inter este noua campioană din Serie A. Atalanta s-a încurcat la Sassuolo, iar nerazzurrii şi-au asigurat matematic al 19-lea titlu din istorie, cu patru etape înainte de finalul sezonului. De 11 ani nu mai triumfase Inter în Serie A. În meciul care i-a adus titlul, Atalanta a rămas în zece din minutul 22. Portarul Gollini a fost eliminat. CHiar şi în inferioritate numerică, bergamascii au marcat primii, prin Gosens. În al doilea act, Traore a scos o lovitură de la 11 metri, iar Berardi a restabilit egalitatea. Muriel a reuşit apoi să obţină şi el un penalty, dar şi eliminarea lui Marlon. Columbianul a executat slab însă lovitura de pedeapsă, iar meciul s-a încheiat 1 la 1. 

Afla mai multe despre: meciuri serie arazvan marinlaziointerstefan radu 

viewscnt
Articole similare