Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ziua confesiunilor pentru Bogdan Planic! În ce campionat visează să joace, cel mai TARE adversar din Liga 1 şi ce fundaşi de top admiră

VIDEO | Ziua confesiunilor pentru Bogdan Planic! În ce campionat visează să joace, cel mai TARE adversar din Liga 1 şi ce fundaşi de top admiră

Superliga

Comentarii

Bogdan Planic a împlinit sâmbătă 27 de ani şi a fost sărbătorit în cantonament de colegii de la FCSB. Fundaşul a vorbit într-o conferinţă de presă despre planurile sale pentru sezonul de primăvară, dar şi despre rivalii de la Dinamo sau preferinţele sale din lumea fotbalului.

Bogdan Planic despre...

... Adrian Stoian şi Florentin Matei: "Cred că ne vor ajuta, sunt jucători foarte buni!"

... campionatul în care şi-ar dori să joace: "Nu ştiu, ar fi câteva, Spania, Italia, Anglia, Germania. Doar unul? Spania".

... ce fundaşi admiră: "Îmi plac Sergio Ramos şi Virgil van Dijk".

... atacantul care i-a pus cele mai mari probleme: "Ţucudean".

... colegul care îi pune probleme la antrenament: "Bizonul cu siguranţă, pentru că este atât de puternic. E atât de puternic încât nici nu poţi să îl dai la o parte".

... Dinamo: "Mi-ar plăcea ca şi ei să fie în play off. Ar fi două meciuri frumoase [...] Există şi în Serbia un derby de genul acesta, aşa că pentru mine nu a reprezentat nimic nou. Dar este un derby tare, ceva deosebit şi îmi place".

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbdinamovideo 

viewscnt
Articole similare