Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul a avut concurenţă pentru transferul lui Ianis Hagi! "Am aflat că l-au ofertat". De ce a refuzat Fiorentina

Viitorul a avut concurenţă pentru transferul lui Ianis Hagi! "Am aflat că l-au ofertat". De ce a refuzat Fiorentina

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi a revenit în această vară la Viitorul, după ce Gheorghe Hagi s-a înţeles cu şefii Fiorentinei pentru răscumpărarea fiului său, iar directorul general al campioanei, Cristian Bivolaru, a dezvăluit că mijlocaşul a fost dorit şi de o altă echipă.

Este vorba de elveţienii de la Grasshoper Zurich, care au făcut însă o propunere care nu a fost fost pe placul Fiorentinei. Grasshoper ar fi preferat să-l împrumute pe Ianis până în vară şi abia apoi să activeze o clauză de transfer definitiv, însă italienii nu au fost de acord.

"Am aflat că Grasshopper l-a ofertat pe Ianis în iarnă, înainte de a ajunge la noi. Probabil că Grasshopper a vrut un împrumut cu opţiune de cumpărare, iar Fiorentina nu a agreat varianta împrumutului. Probabil că de asta nici nu a ajuns în Serie B", a spus Bivolaru la ProSport LIVE.

Oficialul Viitorului e convins că Ianis Hagi se va adapta uşor la revenirea în ţară şi că nivelul acestuia va creşte de la meci la meci.

"Toată lumea aşteaptă cu interes să vadă cum va arăta Ianis în meciurile oficiale. Nu putem vorbi despre o revelaţie în cazul lui, pentru că cei care l-au văzut îi cunosc calităţile. Are o mare dorinţă de a le demonstra celor de la Fiorentina că i-au făcut o nedreptate. Îl văd un număr 10 care se va impune cu rapiditate şi cred că antrenorii care au fost prezenţi la meciurile noastre au remarcat şi ei prestaţiile sale bune. Mai are nevoie de minute pentru a avea ritmul necesar. Îl mai fură dragostea lui de a dribla, de a ţine mult minge, însă cred că va arăta bine în echipă", a declarat Cristian Bivolaru pentru ProSport.

Afla mai multe despre: bivolarufioretinaianis hagiviitorultransfergrasshoper 

viewscnt
Articole similare