You are here:

Viitorul - Craiova. Bookmakerii ne oferă o cotă mare pentru o variantă clasică pe goluri

Viitorul - Craiova. Bookmakerii ne oferă o cotă mare pentru o variantă clasică pe goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Viitorul - Craiova Romania 16.03.2018. Vineri, de la ora 20:45, avem un meci interesant între FC Viitorul, echipă ce se află pe locul 4 în play-off cu 22 de puncte şi CS U Craiova, ocupanta locului 3 cu 29 de puncte.

Ponturi pariuri Viitorul - Craiova Romania 16.03.2018

În ultimele 3 partide jucate acasă de Viitorul, ambele echipe au marcat, iar de cealaltă parte, CS U Craiova a reuşit să înscrie în 13 din precedentele 15 meciuri jucate în deplasare. Prin urmare, puteţi merge pe un pariu de tipul Ambele echipe marchează, la o cotă foarte bună de 2.00. Având în vedere că ambele echipe joacă ofensiv, sunt şanse să iasă şi pariul Ambele echipe marchează şi în meci se vor înscrie cel puţin 3 goluri.

Pe betano.com ai peste 200 de cote şi streaming live pentru fiecare meci din Liga 1

Ponturi pariuri Viitorul - Craiova Romania 16.03.2018

Craiova are următorul meci cu CFR Cluj, iar echipa lui Hagi va avea o deplasare grea pe terenul celor de la Astra Giurgiu. Aşadar, credem că ambele echipe vor dori să marcheze şi implicit să câştige meciul de vineri seară. Mergeţi cu încredere pe pontul nostru principal.

Dacă doriţi să jucaţi pe scorul final, un X solist este o variantă foarte bună, mai ales că are o cotă de 3. O altă cotă mare pe care o puteţi încerca este 2 pauză / X final. Craiova va începe meciul în forţă şi credem că va marca foarte repede, însă nici echipa lui Hagi nu se va lăsa mai prejos, şi va forţa mai ales în a doua repriză. Scor exact 2 la 2 este de asemena un pronostic cu o cotă foarte mare de 19 ce merită încercat cu o sumă modică.

Viitorul - CSU Craiova: GG @ 2.00

Afla mai multe despre: viitorulcraiovaliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare