Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Koeman la Barcelona, sub un mare semn de întrebare! Laporta s-a înfuriat şi scaunul antrenorului tremură

Viitorul lui Koeman la Barcelona, sub un mare semn de întrebare! Laporta s-a înfuriat şi scaunul antrenorului tremură

FC Barcelona

Comentarii

Viitorul lui Ronald Koeman l-a FC Barcelona stă sub un mare semn de întrebare după ce antrenorul olandez n-a reuşit să ducă formaţia catalană pe primul loc. De asemenea, atârnă greu şi faptul că din întâlnirile cu echipele care contează cu adevărat, Koeman are o singură victorie, 2-0 cu Juventus la Torino.

ESPN, prin jurnaliştii Moi Llorens şi Samuel Marsden, scriu că deşi Joan Laporta şi-a exprimat public susţinerea faţă de Ronald Koeman, în interiorul clubului există mari dubii în ceea ce priveşte continuitatea tehnicianului din Olanda. Potrivit sursei citate, câţiva membri din conducere sunt de părere că e mai bine ca echipa să înceapă noul sezon cu un nou antrenor, asta deşi Koeman participă activ în planificarea viitorului sezon.

Laporta e foarte supărat după ce Barcelona a pierdut cu Granada şi a ratat şansa de a urca pe primul loc în LaLiga.

Xavi, fostul fotbalist legendar al Barcelonei, e cap de listă în cazul în care Ronald Koeman va fi dat afară. De asemenea, Laporta e atras de posibilitatea aducerii unui antrenor german, după ce în campania electorală s-a interesat de Julian Nagelsmann, care tocmai a semnat cu Bayern Munchen şi îi va prelua pe bavarezi din vară încolo.

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelonaplecarexavilaporta 

viewscnt
Articole similare