Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viktor Orban merge la inaugurarea unui alt stadion construit de maghiari în România. Informaţii de ultima oră

Viktor Orban merge la inaugurarea unui alt stadion construit de maghiari în România. Informaţii de ultima orăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Premierul ungar Viktor Orban se află de câteva zile în România şi participă la diverse evenimente sportive.

Viktor Orban merge la inaugurarea unui alt stadion construit de maghiari în România. Informaţii de ultima oră

Astăzi, pe la ora 18:00, Viktor Orban va merge la Miercurea Ciuc, la inaugurarea stadionului celor de la Csikszereda, un alt proiect susţinut de la Budapesta. Premierul maghiar va asista la un amical între naţionala U18 a Ungariei şi o selecţionată a Ţinutului Secuiesc, anunţă gsp.ro. 

Premierul Ungariei Viktor Orban a scris postat vineri pe Facebook mai multe imagini de pe stadionul din Sfântul Gheorghe, unde fost spectator la meciul dintre Sepsi şi Olimpija Ljubljana şi unde oficialul maghiar a făcut o baie de mulţime. Oamenii i-au strâns mâna, au făcut fotografii şi i-au scandat numele. 

Şi în timpul meciului,  Orban a fost aplaudat minute întregi de spectatorii care se aflau pe stadion.

”E minunat să firm din nou împreună”, a scris Viktor Orban, postând pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din timpul prezenţei sale în tribune.

CFR Cluj şi Sepsi sunt singurele echipe dintre cele patru care au câştigat. Campioana s-a impus cu 3-0 în faţa andorrezilor de la Inter Club d'Escaldes, scor 3-0, în timp ce deţinătoarea Cupei s-a impus în faţa slovenilor de la Olimpija Ljubljana, scor 3-1.

În schimb, Universitatea Craiova a remizat cu echipa albaneză Vllaznia, scor 1-1, iar FCSB a pierdut în faţa georgienilor de la Saburtalo Tbilisi, scor 0-1.

 

Afla mai multe despre: viktor orban 

viewscnt
Articole similare