Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine iepuroiu’ de la Casa Pariurilor! Surprize pentru tine, în weekendul de Paşte

Vine iepuroiu’ de la Casa Pariurilor! Surprize pentru tine, în weekendul de Paşte

Pariuri sportive

Comentarii

Ai în cazinoul Casa mai multe cadouri decât prevede sărbătoarea.

Între 22 şi 25 aprilie dăm rotiri gratuite, pachet extra la depunere şi bani "gheaţă" - dacă eşti mai norocos din fire. Hai să te distrezi de Paşte!

Ce zile avem! Primăvară, cald, concedii şi vacanţe, începem să vedem ofertele de Grecia, Italia, Spania şi poate strângem şi un ban în plus pentru ele. De la toate cele mai bune pe masa de Paşti până la un iepuroi agresiv care loveşte cu premii în noua campanie de cazinou Casa, vin nişte zile mari de tot.

Avem numai ‘ouă cu surprize’, de la free spins la sloturi, până la bani în plus la depuneri (50%) şi la bani de jucat o singură dată (x1 rulaj). Da, este o campanie-monstru, am putea să spunem. Folosim monstru în perioada asta doar ca să înţelegeţi cât de mari sunt câştigurile pe care le luaţi. Nu vă speriaţi de poza asta - e doar un iepuroi care vă ispiteşte la joaca online. Responsabil şi în siguranţă, #casafiebine.



Din 22 până în 25 aprilie să tot jonglezi cu premiile astea care-ţi vin din senin dacă depui şi joci sloturi în cazinou. V-am spus că e bine în cazinoul Casa şi că dăm drumul la promoţii din ce în ce mai bogate. Fă-ţi cazinou acasă! Şi dacă n-ai cont online la agenţia care face românii fericiţi, te aşteptăm şi cu pachet de bun venit foarte generos, la înregistrare.

Multă baftă şi Sărbători Fericite!

Afla mai multe despre: casa pariuriloradvertorial 

viewscnt
Articole similare