Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vine Marius Croitoru din vară la FCSB?”. MM Stoica a dat răspunsul pe loc: ”Are licenţă?” | EXCLUSIV

”Vine Marius Croitoru din vară la FCSB?”. MM Stoica a dat răspunsul pe loc: ”Are licenţă?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost întrebat în studioul Orange Sport despre posibilitatea ca Marius Croitoru să vină la FCSB din vară.

Leo Strizu a fost numit de Gigi Becali drept noul antrenor principal al celor de la FCSB. Leo Strizu are doar două experienţe ca antrenor: la FCSB II, în perioada 2008-2011, pe vremea când echipa se numea Steaua II, şi la Unirea Constanţa, în sezonul 2021/2022.

Totuşi, cei de la FCSB au recunoscut că Mihai Pintilii este advăratul antrenor al echipei. Fostul mijlocaş nu are voie să apară la conferinţele de presă premergătoare partidelor, dar oferă declaraţii după meciuri. 

După plecarea lui Dică, Mihai Pintilii a lăsat o impresie bună. El a reuşit să redreseze echipa şi a obţinut rezultate pozitive care au adus puncte echipei. Mai mult decât atât, atitudinea celor de la FCSB a părut schimbată, ei fiind mai decişi în meciuri. 

Marius Croituru pare că nu reuşeşte să îşi impună stilul nici la FC Argeş. În trecut, fostul antrenor de la FC Botoşani a fost dorit de Becali. MM Stoica a fost întrebat dacă Marius Croitoru va veni în locul lui Pintilii din vară. Oficialul FCSB a negat acest lucru. 

”Are licenţă?”

”Nu a fost nicio discuţie. Cum să vină în vară, dacă noi suntem în iarnă. Nu s-a discutat. Are licenţă? Cu A nu conduci echipa în Liga 1. Cu A, stai pe bancă. Poţi să conduci. La oricine se poate, numai la noi nu se poate. Nu contează asta.

E supraapreciat aportul pe care îl are un antrenor în timpul meciului. Discutăm ce indicaţii pleacă de pe bancă... nimeni nu aude nimic. În momente de respiro da, dar poate să discute oricine”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-marius croitoru 

viewscnt
Articole similare