Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius exultă după ce trei suporteri ai Valenciei au fost condamnaţi la închisoare: "Lăsaţi alţi rasişti ​​să se teamă"

Vinicius exultă după ce trei suporteri ai Valenciei au fost condamnaţi la închisoare: "Lăsaţi alţi rasişti ​​să se teamă"

Real Madrid

Comentarii

Vinicius Junior, atacantul brazilian al echipei Real Madrid, a salutat „condamnarea istorică” a trei suporteri din Valencia, la opt luni de închisoare, pentru insulte rasiste la adresa sa, o premieră în Spania.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

„Această primă condamnare istorică nu este pentru ce mi s-a întâmplat mie. Este pentru toţi oamenii de culoare. Lăsaţi alţi rasişti ​​să se teamă, să le fie ruşine sau să se ascundă. Dacă este cazul, eu voi fi acolo să cer dreptate, a declarat Vinicius pe conturile sale oficiale de pe mai multe reţele de socializare.

Condamnaţi la opt luni de închisoare, în cadrul unei proceduri de recunoaştere a vinovăţiei pentru încălcarea „integrităţii morale” agravată de „discriminare bazată pe rasism”, cei trei suporteri au mai fost condamnaţi la doi ani de interdicţie pe stadion, s-a anunţat într-un comunicat de presă al Curţii Superioare de Justiţie din Valencia.

Cei trei tineri spanioli au fost urmăriţi penal pentru că au strigat insulte rasiste la adresa lui Vinicius Junior pe 21 mai 2023, în timpul unui meci din La Liga, dintre Real Madrid şi Valencia, pe stadionul Mestalla.

„Mulţi oameni mi-au cerut să ignor, alţii au spus că lupta mea a fost în zadar şi că ar trebui să joc doar fotbal”, a spus brazilianul.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: vinicius 

viewscnt
Articole similare