You are here:

Vinicius Junior a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar înainte de remontada istorică din Real Madrid - Borussia Dortmund: ”Am decis un singur lucru”

Vinicius Junior a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar înainte de remontada istorică din Real Madrid - Borussia Dortmund: ”Am decis un singur lucru”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 5-2, gruparea germană Borussia Dortmund, în faza a doua a Ligii Campionilor. Borussia a condus cu 2-0 la pauză.

Reacţia lui Vicinius Junior după ce a scris istorie

La Madrid, într-un meci arbitrat de o brigadă românească, la centru cu Istvan Kovacs, Borussia Dortmund a început curajos, cu un trident ofensiv Bynoe-Gittens, Guirassy şi Malen periculos şi foarte activ. Iar în minutul 30 Guirassy l-a găsit în careul madrilen pe Donyell Malen, care l-a învins pe Courtois.

După numai patru minute Malen a intrat în rolul servantului şi Jamie Bynoe-Gittens a stabilit scorul la pauză, 2-0 pentru echipa germană. Realul a început în forţă partea secundă în timp ce Borussia s-a retras, iar gazdele au profitat.

După ce a ratat în minutul 52, Los Blancos au marcat în minutul 60. Mbappe a fost cu assistul, iar Rudiger a înscris cu o lovitură de cap. Iar după trei minute Vinicius Junior a înscris, golul a fost validat de VAR şi scorul a devenit 2-2. În minutul 82 Beier a ratat o ocazie uriaşă de gol pentru germani, pentru ca la faza urmatoare Lucas Vazquez să semneze remontada madrilenă înscriind golul de 3-2.

Trei minute mai târziu Vinicius Junior a pus pe tabelă golul de 4-2 pentru elevii lui Carlo Ancelotti, în urma unei curse incredibile, începută din propria jumătate de teren. Tot Vinicius a reuşit să stabilească rezultatul final al unei remontade istorice.

Brazilianul a reuşit tripla în minutul 90+3 şi s-a terminat 5-2 pentru Real, care are 6 puncte în clasament.

Vinicius Junior a vorbit despre hattrick-ul reuşit şi a avut un mesaj important pentru fanii Realului.

"Ancelotti îmi spune mereu că am mai multe de oferit. Am 24 de ani şi vreau să rămân la Real Madrid pentru totdeauna. Vreau să dau totul pentru un club care mi-a oferit atât de multe.

Motivul principal e că am crezut în noi. Asta e casa noastră, plină de fanii noştri, iar în astfel de circumstanţe orice se poate întâmpla.

Lucrurile au fost foarte liniştite în vestiar la 0-2 la pauză. Am ascultat de antrenor şi am decis un singur lucru: dacă marcăm primii, putem întoarce meciul încă o dată.

Vreau să le mulţumesc fanilor pentru că au rămas alături de noi, pentru că ştim că trebuie să ne îmbunătăţim. Ţelul nostru e să jucăm ca în a doua repriză meci de meci. 

Mister mereu găseşte metoda prin care să facă meciul mai simplu. Am schimbat formaţia, dar şi dinamica în a doua repriză. E competiţia noastră şi, să n-aveţi dubii, vrem să o câştigăm din nou", a declarat Vinicius, conform Sports Mole. 

Afla mai multe despre: vinicius juniorreal madridhattrick 

viewscnt
Articole similare