You are here:

Viorel Moldovan a dezvăluit care este starea lui Dan Şucu după startul de campionat: ”Nu e normal”

Viorel Moldovan a dezvăluit care este starea lui Dan Şucu după startul de campionat: ”Nu e normal”

Superliga

Comentarii

Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, a vorbit despre starea de spirit prin care o are conducerea clubului după începutul slab de campionat.

Rapid a început sezonul cu stângul şi nu are nicio victorie după patru etape, perioadă în care a înregistrat trei egaluri şi o înfrângere.

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte şi a dezvăluit că rezultatele, ci maniera de joc l-au pus pe gânduri, iar aici a făcut direct referire la sistemul cu trei fundaşi implementat în Giuleşti de Neil Lennon.

Preşedintele Rapidului a ieşit în faţă şi a tras un semnal de alarmă: ”Prestaţie lamentabilă cu Sepsi”

”Start foarte ratat de sezon, nu este ceea ce ne-am propus şi ne-am dorit. Aşteptam mult mai mult, dar ţinând cont de ceea ce ne-am propus ca şi fotbal, este normal să fim în această situaţie, pentru că nivelul nostru a fost foarte scăzut.

Rapid trebuie să fie o echipă dominantă, să joace înainte, din păcate noi nu am reuşit să oferim un fotbal bun suporterilor noştri, poate sunt anumite circumstanţe şi aş putea găsi alibiuri, dar nu vreau.

Vreau să găsesc soluţii pentru a ieşi din această situaţie. Am avut o prestaţie lamentabilă împotriva lui Sepsi. Nu este normal ca pe Giuleşti să te domine adversarul de o asemenea manieră. 

Sunt multe lucruri de corectat, de pus la punct şi sper să se întâmple cât mai repede. Eu cred în capacitatea jucătorilor, avem un lot valoros care se poate exprima mult mai bine”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Startul slab de sezon l-a bulversat pe Dan Şucu: ”Este foarte supărat”

”(n.r. Şucu e supărat?) Foarte supărat, normal. Când investeşti atâţia bani, măcar să vedem un fotbal de calitate, mă îngrijorează ceea ce propunem ca şi fotbal.

Pe Rapid nu o caracterizează acest joc. Normal că suntem supăraţi, frustraţi, pierdem suporterii. Dacă noi vom continua de aceeaşi manieră, vom juca cu stadionul gol.

Deja la tribuna 1 au fost puţine persoane comparativ cu alte dăţi”, a adăugat Viorel Moldovan.

În următoarea etapă, Rapid se va deplasa la Buzău pentru duelul cu Gloria din etapa a cincea.

 

Afla mai multe despre: superligarapidviorel moldovandan şucu 

viewscnt
Articole similare