Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan a făcut anunţul în direct: „Două cluburi importante din Germania au venit să vadă România - Elveţia” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan a făcut anunţul în direct: „Două cluburi importante din Germania au venit să vadă România - Elveţia” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat la EURO 2024 de pe primul loc după victoria cu Elveţia, scor 1-0.

Viorel Moldovan, anunţ în direct! Două cluburi importante din Germania au venit să vadă România - Elveţia | EXCLUSIV

Viorel Moldovan a fost prezent la meci şi a dezvăluit că a văzut duelul împreună cu doi oameni importanţi de la două cluburi din Germania, care au venit să-i urmărească pe tricolori.

Totuşi, fostul mare internaţional nu a dat nume concrete de fotbalişti români, dar susţine că există perspective pentru un eventual transfer în Bundesliga.

„Am fost la meci cu reprezentanţi a două cluburi din Germania: directorul sportiv de la Furth, din liga a doua, şi director sportiv de la Augsburg, din Bundesliga. Au venit să vadă meciul, nu mi-au spus pe cine anume monitorizează. Sunt destul de discreţi”, a declarat Viorel Moldovan la Orange Sport.

Radu Drăguşin visează la Premier League după calificarea la EURO: ”Sper să ajung acolo într-o zi”

”(n.r Unde va face următorul pas) Într-un loc în care voi evolua cel mai bine şi mă voi dezvolta cel mai bine. Voi lua decizia când va fi momentul, doar că acum avem lucruri mai importante de făcut decât lucrul acesta.

Pentru mine, cota de piaţă nu este ceva să mă motiveze. Asta este treaba specialiştilor, pe mine nu mă influenţează.

Acesta (n.r. Premier League) este campionatul care îmi place, care este pe placul meu. Este un campionat pe care îl urmăresc şi sper ca într-un viitor să joc acolo. Eu sunt la Genoa. Echipa mea preferată e cea naţională.

Sunt multe zvonuri (n.r. despre anumite oferte), dar nu e nimic scris. Model sau idol nu am avut niciodată. Am văzut că sunt asemănat cu Van Dijk, dar eu nu am idol”, a spus Radu Drăguşin, în cadrul unui interviu.

Fundaşul român al ”Grifonului genovez” a avut o ascensiune incredibilă ultimul an, în care a promovat cu gruparea rossoblu în Serie A, după ce a fost titular de drept în Serie B. În acest sezon, fostul jucător al lui Juventus a bifat toate meciurile din Serie A şi a fost indispensabil în defensiva gândită de Alberto Gilardino.

Afla mai multe despre: viorel moldovanechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare