Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, categoric după Sheriff - Farul 3-0: ”E vorba de calitate! Farul, de nerecunoscut. Depăşită total” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan, categoric după Sheriff - Farul 3-0: ”E vorba de calitate! Farul, de nerecunoscut. Depăşită total” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a fost învinsă clar de Sheriff, la Tiraspol, scor 0-3 (0-1), în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, manşa retur.

Aşadar, cu scorul de 3-1 la general, Sheriff Tiraspol continuă drumul către grupele Ligii Campionilor, unde o va întâlni în turul următor pe Maccabi Haifa din Israel.

Viorel Moldovan, după eşecul usturător cu Sheriff: ”Vreau să cred că a fost un accident!”

De partea cealaltă, Farul Constanţa va fi ”retrogradată” în Conference League, unde va evolua în turul doi preliminar, ruta campioanelor.

Prezent în studiourile Orange Sport, Viorel Moldovan s-a declarat total dezamăgit de jocul prestat de Farul Constanţa la Tiraspol. 

Formaţia lui Gică Hagi a fost dominată la toate capitolele, într-un duel care, pe hârtie, ar fi trebuit să fie cel puţin echilibrat, dacă nu cumva un plus pentru ”marinari”.

Pe teren lucrurile au stat altfel, iar Sheriff a făcut ce-a vrut. A marcat de trei ori, prin Talal (min. 45+1), Mbekeli (min. 99) şi Ademo (min. 105+1) , dar o mai putea face şi cu alte ocazii.

Vreau să cred că a fost un accident, această echipă a arătat că poate mai mult. Astăzi a fost depăşită total, de nerecunoscut Farul Constanţa.

Mi s-au părut timoraţi, fricoşi. Şi fizic au stat proşti, mai agresivi cei de la Sheriff, mai combativi, au fost primii la minge mereu. Se lipea mingea de ei.

Am văzut combinaţii şi mă întrebam: cum naiba s-au omogenizat ăştia aşa repede? Au adus 15 jucători... e vorba de calitate!

Am înţeles că au legături foarte bune în zona Africa şi America de Sud, au scouteri foarte buni”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: viorel moldovanfarul-sheriff 

viewscnt
Articole similare