Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, sfat dur pentru Nicolae Dică: ”În locul lui, aş fi luat o pauză şi mi-aş fi dat două palme”

Viorel Moldovan, sfat dur pentru Nicolae Dică: ”În locul lui, aş fi luat o pauză şi mi-aş fi dat două palme”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a rezistat doar o lună pe banca celor de la FCU Craiova!

Nicolae Dică, sfătuit de Viorel Moldovan să ia o pauză 

Nicolae Dică a rămas din nou fără echipă, după ce a fost pus pe liber de Adrian Mititelu. Dică a fost antrenorul celor de la FCU Craiova 1948 timp de o lună.

Viorel Moldovan este de părere că Dică ar trebui să ia o pauză pentru a reflecta asupra ultimelor două experienţe ca antrenor.

"Dică fără frică. Eu în locul lui, după aceste experienţe negative, aş fi luat o pauză, mi-aş fi dat două palme, să văd ce vreau. Vii după două eşecuri... dar văd că e perseverent. Totuşi, să nu sară din lac în puţ!? 

Şi la Craiova s-a dus disperat, ştiu vrei să fii în circuit... Nu e aşa, cu timpul nu mai accepţi anumite lucruri. Mă surprinde această decizie. Şi din partea Botoşaniului, şi din partea lui Dică. După aceste ultime eşecuri să nu repete situaţia", a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Nicolae Dică, despre experienţa de la FCU Craiova: ”Nu vreau să mă cert”

Nicolae Dică a rezistat doar o lună pe banca celor de la FCU Craiova. A preluat echipa la data de 7 iulie, în etapa a doua, după eşecul suferit de olteni cu FCSB (1-3), în runda inaugurală a noului sezon.

Dică a venit cu noi clarificări după ce a plecat din Oltenia.

”Am văzut declaraţii pe la alte posturi că sunt cuminte. Da, sunt cuminte că aşa sunt eu, dar în sensul că nu vreau să mă cert, prefer să las de la mine şi să plec de acolo, dar nu cu ceartă. La asta s-a referit patronul când a zis”, a declarat Dică la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: nicolae dicăviorel moldovanu craiovasuperligă 

viewscnt
Articole similare