Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, show înainte de meciul de adio al Generaţiei de Aur: „Unii sunt îmbălsămaţi, dar eu sunt maşină de război!”

Viorel Moldovan, show înainte de meciul de adio al Generaţiei de Aur: „Unii sunt îmbălsămaţi, dar eu sunt maşină de război!”

Fotbal

Comentarii

„Generaţia de Aur” va disputa meciul de adio pe Arena Naţională sâmbătă, de la ora 20:30.

Viorel Moldovan, declaraţii spumoase înainte de meciul de adio al Generaţiei de Aur

La meci vor lua parte nume legendare din fotbalul mondial precum Figo, Rivaldo sau Stoickhov. Componenţii Generaţiei de Aur au avut antrenamentul pe stadionul „Arcul de Triumf”, iar ulterior Vio Moldovan a furat show-ul la microfon.

„Nu ştiu dacă sunt în formă, dar pregătit am fost tot timpul. Tot timpul am fost pregătit, sunt o maşină de război, trebuie doar să ştii cum să mă foloseşti. Chiar dacă au mai trecut anii peste noi, fotbalul nu se uită. Din punct de vedere fizic va fi mai greu, dar de asta suntem aici, să ne punem la punct.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Biletele s-au vândut, va fi sold-out, mă bucur să fim din nou împreună. Când văd ce colegi am avut, mi se face pielea de găină. Dar mă uit la unii şi îi văd îmbălsămaţi, dacă în America nu am fost folosit, acum voi avea mai mult spaţiu de joc. S-ar putea să fie momentul meu, să îi trag după mine.

Lotul advers e interesant, cu jucători de mare valoare, sper să aibă şi ei îmbălsămaţii lor. Nu ştiu de ce trebuie să fie ultimul meci, poate pentru unii mai în vârstă. Dar va fi un moment frumos, va fi o fiesta”, a declarat Viorel Moldovan.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: generatia de aurgica hagiviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare