Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan ştie cum l-ar fi convins Gică Hagi pe Rivaldo să preai acţiuni la Farul: ”Cred că a contat mult asta!” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan ştie cum l-ar fi convins Gică Hagi pe Rivaldo să preai acţiuni la Farul: ”Cred că a contat mult asta!” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul a anunţat azi că brazilianul Rivaldo este noul acţionar minoritar al clubului. Starul a cumpărat 10% din acţiunile clubului din Constanţa.

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din toate timpurile, brazilianul Rivaldo Vitor Borba Ferreira, a fost convins de proiectul existent la Farul Constanţa şi a devenit noul acţionar al clubului.Luni a fost semnat contractul prin care Rivaldo Vitor Borba Ferreira a preluat 10% din acţiunile clubului Farul Constanţa.

Primele reacţii după ce Rivaldo s-a alăturat în proiectul de la Farul | EXCLUSIV

În vârstă de 51 de ani, Rivaldo este cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România.

Viorel Moldovan a comentat mutarea reuşită de ”Regele” pentru care a avut doar cuvinte de laudă. 

”Da, un lucru interesant, să îl faci pe Rivaldo să fie acţionar, oricum cred că este de ceva timp în plan. Până la urmă a reuşit, există şi acest aspect care a contat mult faptul că e fiul lui la echipă. Sunt doi foşti mari jucători. Nu putem să nu ne bucurăm şi pentru imaginea pe care o transmit cei de la Farul.

Cu Marica şi Gică Popescu. E bine ce se întâmplă acolo la Farul. Sper să mai vedem astfel de foşti mari fotbalişti în fotbalul românesc. (n.r. de ce crezi că s-a băgat la Farul) Înseamnă că Gică a reuşit să îl convingă, dar chiar nu ştiu de ce nu în Brazilia. Dar poate are şi acolo”, a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport. 

În vârstă de 51 de ani, Rivaldo este cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România. Titlul mondial câştigat cu Brazilia în 2002, medalia de vicecampion mondial din 1998, Balonul de Aur în 1999, când şi FIFA l-a desemnat şi cel mai bun fotbalist al anului, Copa America cu Brazilia în 1999, Champions League cu AC Milan în 2003, golgheterul Champions League în 2000, sunt numai câteva dintre trofeele obţinute de Rivaldo de-a lungul unei cariere fabuloase.

Pentru moment, patru entităţi sunt stabilite cu 10% dintre acţiuni: Gică Hagi, Ciprian Marica, Rivaldo şi, curând, Portul Constanţa, prin Constanţa Port Business Association. Alte şase pachete îşi aşteaptă noii proprietari, bineînţeles, cu dare de mână.

Afla mai multe despre: rivaldoviorel moldovanfarulgică hagi 

viewscnt
Articole similare