Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan ştie de ce echipa naţională nu obţine rezultatele dorite! ”Cunoaştem foarte bine nivelul.”

Viorel Moldovan ştie de ce echipa naţională nu obţine rezultatele dorite! ”Cunoaştem foarte bine nivelul.”
Comentarii

Viorel Moldovan, fostul internaţional român, a pus sub lupă fotbalul românesc.

Fostul atacant al României a evidenţiat lipsa de rezultate a echipelor de club româneşti în competiţiile europene. În ultimii ani, doar CFR a reuşit ”să scoată capul” în cupele europene, iar acest lucru ar putea să afecteze rezultatele echipei naţionale, după cum a remarcat Moldovan. 

”Cunoaştem foarte bine nivelul.”

”E important ca echipele noastre de club să-şi găsească un echilibru, să revină în cupele europene. Fie în Champions League, Europa League, Conference League, joci împotriva unor adversari de calibru. La nivel intern cunoaştem foarte bine nivelul, vedem ceea ce se întâmplă în campionatul nostru. 

Când stai şi compari cu ceea ce se întâmplă în alte campionate puternice, este o diferenţă destul de mare. Rezultatele echipei naţionale sunt cum sunt şi din această cauză, nu vin jucătorii obişnuiţi să joace la un nivel destul de înalt”, a spus Moldovan, pentru PRO TV.

Viorel Moldovan este unul dintre marii atacanţi pe care România i-a avut. El a fost de două ori cel mai bun marcator din campionatul Elveţiei în sezoanele 1995-1996, respectiv 1996-1997. Românul a jucat şi pentru La Fenerbahce 59 de partide, timp în care a marcat 34 de goluri şi a oferit 13 pase decisive. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-românia-viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare