Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vipers - CSM Bucureşti | ”Tigroaicele” vânează campioana Europei

Vipers - CSM Bucureşti | ”Tigroaicele” vânează campioana Europei

Pariuri sportive

Comentarii

Invincibile şi pline de încredere, Cristina Neagu şi colegele ei merg să dea lovitura în Norvegia. CSM are cotă uriaşă să bată campioana Europei la ea acasă.

Vipers - CSM Bucureşti ┃sâmbătă, 19:00, Orange Sport 1

CSM Bucureşti a început aproape perfect cursa spre trofeul Ligii. Patru victorii au ”tigroaicele” şi un singur egal cu Bietigheim, liderul grupei. E cel mai bun start din istorie pentru echipa lui Adi Vasile. Ameţite de succesul din ultimii doi ani, când au cucerit de fiecare dată Liga Campionilor, norvegiencele de la Vipers nu mai impresionează. În ultimele două meciuri, au o înfrângere şi o remiză. Cu Neagu în formă maximă, vicecampioana României poate bate pe oricine, chiar şi pe campioana Europei. 3.30 e cota la Betano pentru o victorie de prestigiu a CSM-ului.

Neagu, aproape de 1000 de goluri

Vârsta e doar un număr pentru Cristina Neagu. La 34 de ani, a rămas motorul lui CSM Bucureşti. Are 30 de goluri în acest sezon şi şanse mari să atingă o bornă impresionantă. Dacă mai înscrie de 60 de ori, ajunge la 1000 de goluri în Liga Campionilor de-a lungul carierei. Şi colegele lui Neagu au fost eficiente. ”Tigroaicele” au o medie de peste 30 de goluri marcate pe meci. Chiar dacă va fi cel mai greu test, fetele antrenate de Adi Vasile au toate argumentele să înscrie mult şi cu Vipers. Betano oferă o cotă atractivă pentru cei care pariază peste 27.5 goluri marcate de CSM. (1.98).

O sugestie de pariu cu riscuri mici

Toate datele sugerează un meci echilibrat la Kristiansand. Cei care vor să rişte mai puţin se pot orienta spre pariurile cu handicap. Ca să nu piardă la mai mult de 4 goluri diferenţă, CSM are cotă 1.44 la Betano.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare