Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vis interzis pentru Simeone. Atletico ratează transferul lui Vlahovic, dar are deja o altă variantă

Vis interzis pentru Simeone. Atletico ratează transferul lui Vlahovic, dar are deja o altă variantă

La Liga

Comentarii

Duşan Vlahovic (21 de ani), atacantul Fiorentinei, dorit de Diego Simeone la Atletico Madrid, va rămâne la formaţia toscană în ciuda interesului din Spania.

Atletico Madrid îşi doreşte să aducă un atacant care să-l ţină în priză pe Luis Suarez (34 de ani), după ce împrumutul lui Moussa Dembele de la Atletico Madrid nu va fi prelungit. Una dintre variantele pe care şi-o dorea Diego Simeone este Duşan Vlahovic, atacantul Fiorentinei, însă negocierile cu toscanii s-au blocat.

Potrivit site-ului fichajes.net, varianta Vlahovic la Atletico Madrid a căzut şi acesta va rămâne la Fiorentina în continuare. Formaţia viola a cerut 100 de milioane de euro pentru a fi de acord cu plecarea lui Duşan Vlahovic, însă Atletico Madrid nu e dispusă să ofere de atât de mult în schimbul atacantului sârb.

În schimb, potrivit sursei citate, se pare că Duşan Vlahovic îşi va prelungi contractul cu Fiorentina.

După ce l-a ratat pe Vlahovic, Atletico Madrid s-a orientat spre brazilianul Matheus Cunha (22 de ani), de la Hertha Berlin, care în sezonul trecut a marcat opt goluri şi a livrat şapte pase de gol în 28 de meciuri jucate pentru formaţia din Germania. În această vară, Cunha a câştigat aurul olimpic cu naţionala Braziliei, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Matheus Cunha în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dusan vlahovicatletico madridtransferfiorentinamatheus cunha 

viewscnt
Articole similare