Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Visul suporterilor Stelei se năruie înainte să înceapă: ”Nu mai este timp pentru obţinerea dreptului de promovare”

Visul suporterilor Stelei se năruie înainte să înceapă: ”Nu mai este timp pentru obţinerea dreptului de promovare”

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Opriţa a dezvăluit că Steaua nu va avea, cel mai probabil, drept de promovare din primul sezon pe care îl dispută în Liga 2.

Clubul de fotbal CSA Steaua este finanţat de Ministerul Apărării Naţionale, o instituţie de stat, iar LPF nu permite accesul cluburilor finanţate de stat în Liga 1. Astfel, pentru a putea obţine dreptul de a promova în Liga 1, un proces de privatizare trebuie demarat, unul pe care Steaua nu l-a pus în mişcare la timp.

Astfel, ”militarii” nu vor avea drept de promovare în cel puţin primul sezon pe care îl dispută în Liga 2, conform informaţiilor actuale. Chiar antrenorul echipei, Daniel Opriţa, confirma marea frică a suporterilor, care aşteaptă cu sufletul la gură verdictul final în cazul dreptului de promovare şi, implicit, accederea în prima divizie.

Visul suporterilor Stelei se năruie înainte să înceapă

”Noi, cei de la echipă, trebuie să ne concentrăm doar pe partea sportivă şi pe ceea ce aveam noi de făcut pe teren. Din câte am înţeles, nu prea mai este timp să demarăm toate procedurile pentru privatizare sau aducerea unui patronat la club ca să ne putem încadra în toate chestiunile legale în vederea obţinerii dreptului de promovare încă din primul sezon de Liga 2.

Asta este situaţia, iar eu nu am ce face mai mult de atât. Este foarte posibil să nu avem dreptul de promovare încă din primul an de B. Eu acest lucru îl ştiu acum”, a declarat Daniel Opriţa, pentru ProSport.

Steaua a reuşit să obţină accederea în a doua ligă după ce a câştigat barajul de promovare. Pe parcurs, ”militarii” au trecut mai întâi de Mostiştea Ulmu, apoi de CS Afumaţi. După succesul istoric, fanii echipei ai sărbătorit în Ghencea.

VIDEO | Bucuria suporterilor Stelei

Articol postat de: Radu Secoşan

Afla mai multe despre: steauacsa steauasteaua bucureştidaniel opriţa 

viewscnt
Articole similare