Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vizită la nivel înalt | Prinţesa Takamado a Japoniei a mers în cantonament pentru o întâlnire cu ''Samuraii albaştri''

Vizită la nivel înalt | Prinţesa Takamado a Japoniei a mers în cantonament pentru o întâlnire cu ''Samuraii albaştri''

Cupa Mondială

Comentarii

Prinţesa Takamado a Japoniei a vizitat selecţionata de fotbal a ţării sale, în cantonamentul de la Kazan, înaintea meciului cu Senegalul, din cadrul Grupei H a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, informează agenţia Reuters.

Prinţesa, primul membru al familiei regale japoneze care vizitează Rusia din 1916, a urmărit din tribune victoria "Samurailor albaştri" în faţa Columbiei (2-1), în partida de debut, urmând ca duminică să asiste la jocul cu Senegalul, care va avea loc la Ekaterinburg.
 
Jucătorii şi staff-ul tehnic au salutat prinţesa în timpul antrenamentului, însă au rămas concentraţi pe pregătirea duelului cu africanii, care au învins Polonia (2-1) în primul lor meci.
 
"Am câştigat primul meci, aşa că atmosfera este una foarte bună, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ", a declarat căpitanul Japoniei, Makoto Hasebe.
 
"Însă trebuie să ţinem cont că am jucat împotriva a 10 oameni timp de aproape 90 de minute, aşa că următorul meci va fi o poveste diferită şi trebuie să ţinem cont de asta", a adăugat el.
 
Japonia şi Senegal se află în fruntea Grupei H, cu câte trei puncte fiecare, în timp ce Polonia şi Columbia se vor duela pentru primele lor puncte.

Afla mai multe despre: campionatul mondialjaponiavizitaprintesatakamado 

viewscnt
Articole similare