Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Achim a răbufnit şi a pus tunurile pe arbitraj după thrillerul din Giuleşti: "A dat totul numai pentru ei, e greu să joci aici"

Vlad Achim a răbufnit şi a pus tunurile pe arbitraj după thrillerul din Giuleşti: "A dat totul numai pentru ei, e greu să joci aici"

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 a condus cu 3-1 în Giuleşti, însă, în cele din urmă, a pierdut cu scorul de 3-4. Mijlocaşul oltenilor, Vlad Achim, a acuzat maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic.

"Au fost faulturi neacordate pentru noi, o disperare să îi aducă peste noi ce nu am văzut. E o decizie incorectă la penalty. Mână e lângă corp. A fost o lovitură liberă înainte, mă mir că nu s-a dus cu mingea până în careu. E greu aici, e presiune. Am văzut clar, auturi clare care s-au dat pentru ei.

E uşor să le vezi. Nu am mai ţinut de minge, s-a creat o panică, cu presiunea publicului, a arbitrului. Ne-a destabilizat asta, aveam meciul în mână. Când vezi astfel de lucruri, parcă e şi greu să fii supărat. Vorbesc strict de acest meci, de la 1-0 pentru noi, arbitrul le-a dat faulturi foarte uşor. Nu au fost, nu că le-a dat uşor.

Vezi că se face 3-2, vine pe noi presiunea. Trebuie să învăţăm să jucăm sub presiune, le-am dat satisfacţie tuturor" , a declarat Vlad Achim.

Rapid - FCU Craiova 1948 4-3

Rapid Bucureşti a învins-o, vineri seara, pe teren propriu, scor 4-3, pe FCU Craiova 1948, într-un meci contând pentru etapa a 22-a. Oaspeţii au condus cu 3-1.

În primul meci al sezonului pentru echipa sa, Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a trimis pe teren trei jucători transferaţi în iarnă la formaţia giuleşteană: Djokovic, Krasniqi şi Hasani. 

Rapid este pe locul al treilea în clasament, cu 36 de puncte, iar FCU Craiova, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 10-a.

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun - Djokovic, Oaidă (Al. Albu 70), C. Cîrjan (El Sawy 61) – Hasani (Burmaz 61), Rrahmani (I. Cristea 90), E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 46). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCU CRAIOVA : Gurău - R. Negru, Kvakic, Lacroix, Padula - Vl. Achim, Dr. Albu, Baeten (Sidibe 67), Bauza (Ibrahimi 67), Blidar (Blănuţă 83) – A. Chiţu (Mascarenhas 88). ANTRENOR: Giovanni Costantino

Afla mai multe despre: achim 

viewscnt
Articole similare