Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş a fost speriat după accidentul lui Christian Eriksen! ”I-am trimis şi eu un mesaj, sper să-l citească atunci când îşi va reveni!”

Vlad Chiricheş a fost speriat după accidentul lui Christian Eriksen! ”I-am trimis şi eu un mesaj, sper să-l citească atunci când îşi va reveni!”
Comentarii

Christian Eriksen a trecut prin clipe de groază sâmbătă seara.

Jucătorul lui Inter Milano a avut un stop cardio-respirator în minutul 43 al partidei dintre Danemarca şi Finlanda, iar viaţa fotbalistului a fost pusă în pericol. Imaginile şocante au avut un puternic impact emoţional, iar fanii au cerut demisia regizorului transmisiunii. Din fericire, fotbalistul a fost stabilizat de medici, iar astazi, selecţionerul nordicilor a dezvăluit că Eriksen este bine. 

Chiricheş şi Eriksen au fost adversari în celebrul meci din Europa League jucat în 2013 între FCSB şi Ajax, iar apoi au împărţit vestiarul la Tottenham. Între timp, ambii au ajuns în Serie A, românul la Sassuolo, iar danezul la Inter Milano. 

Fotbalistul naţionalei a declarat că cel mai important lucru este că Eriksen este bine şi a rememorat şi o conversaţie pe care a avut-o cu el când ambii jucau la Londra. 

”Am fost debusolat. I-am trimis şi eu un mesaj, sper să-l citească atunci când îşi va reveni. Îl cunosc, am jucat împotriva lui, m-am simţit ataşat de povestea asta, m-a dat peste cap.

Mă bucur că şi-a revenit, sper să-l văd din nou bine, asta este cel mai important. Am fost colegi doi ani, ne-am întâlnit şi înainte, când am bătut Ajax. Eram amândoi la vizita medicală la Tottenham şi am vorbit despre acel meci”, a declarat Vlad Chiricheş, la PRO TV.

Afla mai multe despre: eriksen 

viewscnt
Articole similare