Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş a spus care este următoarea mutare pe care vrea s-o facă. Destinaţia e Italia: "Mă pasionează" | EXCLUSIV

Vlad Chiricheş a spus care este următoarea mutare pe care vrea s-o facă. Destinaţia e Italia: "Mă pasionează" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Vlad Chiricheş (34 de ani) a vorbit despre planurile de viitor pe care le are, după ce agaţă ghetele în cui şi renunţă la cariera de fotbalist. Fundaşul central s-a recuperat după o accidentare gravă suferită în etapa a 7-a din Superligă, înfrângerea cu UTA (1-2, la Arad).

Pe final de carieră, Vlad Chiricheş vrea să se bucure de ultimii ani din viaţa de fotbalist profesionist şi, apoi, să se facă antrenor. "Şcolit" în Italia, unde a petrecut zece ani după ce s-a transferat de la FCSB la Tottenham, în Anglia, apoi la Napoli, Chiricheş a spus care este următorul pas pe care vrea să-l facă.

Vlad Chiricheş vrea să o ia pe drumul antrenoratului: "Mă bate gândul să merg la şcoala de antrenori din Italia"

Chiricheş nu vrea să facă şcoala de antrenori în România. După experienţa acumulată cu antrenorii cu care a lucrat în Italia, fundaşul central îşi doreşte să facă şcoala de antrenori în Italia, la Coverciano, iar unul dintre motive este pentru că "este şi mai rapidă".

Fundaşul a spus că este pasionat de antrenorat, lucru care se vede şi acum, pe final de carieră, când încearcă să-şi ajute cât mai mult posibil colegii care intră în teren.

"Mă pasionează ideea asta, am stat 10 ani în Italia şi am întâlnit antrenori foarte buni, care mi-au dat cumva o idee despre cum ar trebui să fie un antrenor. Şi îmi place, îmi place să ofer soluţii, să-mi dau cu părerea despre anumite faze de joc. Asta nu înseamnă că o să devin un antrenor, e mult mai complex fenomenul, ar îmi place ideea de a ajuta jucatorii să vadă mult mai bine jocul", a spus Vlad Chiricheş, pentru Orange Sport.

Totuşi, Vlad Chiricheş n-are de gând să se lase de fotbal atât de curând pentru a se apuca de şcoala de antrenori: "În curând, nu! Îmi doresc să mă concentrez pe ce am de făcut în momentul ăsta ca jucător. Apoi, mă bate gândul să merg la şcoala de antrenori din Italia. Mă gândesc că e mai valoroasă, mai bună, poţi să înveţi lucruri mai bune. Poate este şi mai rapidă, da", a mai declarat "Chiri".

Vlad Chiricheş a jucat şapte meciuri (518 minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă decisivă.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: vlad chirichesscoala de antrenorifcsbfundasvlad chiriches antrenorsuperliga 

viewscnt
Articole similare