You are here:

Vlad Chiricheş şi-a reluat antrenamentele la Sassuolo. Iată când se preconizează că va reveni pe teren

Vlad Chiricheş şi-a reluat antrenamentele la Sassuolo. Iată când se preconizează că va reveni pe teren

Fotbal

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, a revenit la antrenamentele celor de la Sassuolo, după accidentarea gravă suferită la mijlocul lunii octombrie, în partida dintre Feroe şi România, din cadrul calificărilor pentru EURO 2020. Atunci, fundaşul central a suferit o ruptură musculară şi a fost înlocuit în minutul 39 al meciului.

Vlad Chiricheş (30 de ani) a revenit sub comanda lui Roberto de Zerbi, însă se pregăteşte în regim separat, alături de alţi fotbalişti reveniţi după accidentări: Domenico Berardi, Gregoire Defrel şi Marlon. Românul va continua să fie ţinut sub supraveghere, urmând să crească-n intensitate antrenamente treptat. Întoarcerea sa pe gazon, în Serie A, să preconizează a se realizeze la jumătatea lunii ianuarie.

Până la accidentare, Chiricheş evoluase în patru meciuri în Serie A, ca titular şi integralist, cu un bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri.

Vlad Chiricheş a fost achiziţionat de Sassuolo de la Napoli, vara trecută, sub formă de împrumut, pentru care a plătit 2 milioane de euro, cu obligaţia de cumpărare în vara anului 2020, pentru sumă ce se învârte în jurul a 10 milioane de euro.

  • Cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş, conform site-ului Transfermarkt, este de 6 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: fotbalchiriches 

viewscnt
Articole similare