Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, unul dintre cele mai dezamăgitoare transferuri făcute de Tottenham. Lista completă făcută de englezi

Vlad Chiricheş, unul dintre cele mai dezamăgitoare transferuri făcute de Tottenham. Lista completă făcută de englezi

Premier League

Comentarii

Transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham, în 2013, a reprezentat una dintre cele mai importante plecări ale unui fotbalist român, fundaşul naţionalei ajungând direct din Liga 1 la o echipă de top din Premier League, însă, din păcate, Chiricheş nu a reuşit să se impună la Spurs.

Jurnaliştii englezi de la The Sun au alcătuit un prim "11" al celor mai dezamăgitoare transferuri făcute de finalista de anul trecut din UEFA Champions League. Căpitanul echipei naţionale are colegi de lux, precum Paulinho sau Roberto Soldado. 

Vlad Chiricheş a fost cumpărat în vara anului 2013 de Tottenham de la actuala FCSB pentru 9,5 milioane de euro. Fundaşul român a rezistat doar două sezoane la Spurs, timp în care a jucat 43 de meciuri şi a marcat două goluri. Tottenham l-a vândut cu şapte milioane celor de la Napoli, iar din 2015 Chiricheş joacă în Serie A. În sezonul actual a fost împrumutat la Sassuolo, dar nu a jucat prea multe meciuri din cauza unei accidentări. 

Cel mai dezamăgitor "11" al lui Tottenham: Gomes - Kyle Naughton, Khumalo, Chiricheş, Fryers - Stambouli, Paulinho, N'Jie, N'Koudou - Soldado, Janssen

Afla mai multe despre: vlad chirichestottenham 

viewscnt
Articole similare