Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Iacob, detalii despre situaţia de la Dinamo: ”Întârzierile salariale sunt mai mici decât în Liga 1! Aşteptăm investitori puternici” EXCLUSIV

Vlad Iacob, detalii despre situaţia de la Dinamo: ”Întârzierile salariale sunt mai mici decât în Liga 1! Aşteptăm investitori puternici” EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo - Sepsi este duelul serii. ”Câinii” îşi măsoară forţele cu o echipă din Liga I. Partida va avea loc în premieră pe Stadionul Tineretului Arcul de Triumf.

„Câinii” au cumpărat toate biletele de la peluza unde va sta galeria şi au anunţat că vor lansa a doua ediţie a proiectului special „Om la om”, prin care fanii îşi pot scrie numele pe tricourile de joc.

Dinamo este pe locul 10 în Liga 2, la mijlocul clasamentului, cu 18 puncte. În timp ce Sepsi este pe locul 8 în Liga I, cu 22 de puncte.

Înainte de meci, Vlad Iacob, oficialul lui Dinamo, a oferit mai multe declaraţii. El susţine că în acest moment la echipă există mici întârzieri salariale. De asemenea, el a declarat că aşteaptă investitori puternici la echipă. 

”Lucrurile sunt destul de liniştite în interiorul clubului în acest moment. Există un climat bun pentru performanţă. Eu am mare încredere în echipă şi în staff-ul tehnic.

Partea administrativă munceşte. Face toate eforturile ca salariile să fie la zi. În acest moment, sunt nişte mici întârzieri. Foarte mici. Mult mai mici decât în Liga 1, care au reale probleme. Am reuşit cu ajutorul suporterilor şi a membrilor DDB să ţinem lucrurile pe linia de plutire, dar aşteptăm şi investitori puternici. 

E foarte important ce se va întâmpla în privinţa planului de reorganizare. Dacă noul plan va fi aprobat de judecători, premisele găsirii unui investitor vor fi altele. Oamenii nu fug să vină cu bani la Dinamo. Am auzit zvonuri, totul este transparent, dar datoriile trebuie reduse”, a spus Vlad Iacob, la microfonul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-vlad iacob 

viewscnt
Articole similare