Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Morar a ”donat” un gol la finalul partidei cu Clinceni! ”La ultimul gol nu am atins eu mingea, nu e hat-trick!”

Vlad Morar a ”donat” un gol la finalul partidei cu Clinceni! ”La ultimul gol nu am atins eu mingea, nu e hat-trick!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, formaţia Academica Clinceni, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii 1.

Pentru Dinamo au marcat Ivanovski ''55, Ivanov '58, Morar '76, '78, 86, iar pentru Clinceni a înscris Massaro '88. Vlad Morar a fost trecut pe statistică cu 3 goluri, dar jucătorul din Ştefan cel Mare a recunoscut că nu a atins el mingea. 

Reuşita din minutul 86 a fost, de fapt, a lui Segbe Azankpo, care s-a aflat lângă Vlad Morar în momentul finalizării. 

”La ultimul gol nu am atins eu mingea, nu e hat-trick!”

”A fost un meci frumos, cu multe goluri. Cel mai important e că am obţinut cele trei puncte. Am controlat jocul în prima repriză, chiar dacă nu am marcat. Mai avem două jocuri grele şi trebuie să ne pregătim pentru meciurile de baraj. La ultimul gol nu am atins eu mingea, nu e hat-trick. Am dat doar două goluri”, a spus Vlad Morar, la finalul meciului. 

Steliano Filip a vorbit despre faza din minutul 37, când jucătorul de la Academica Clinceni, Agron Rufati, a fost eliminat. După un duel la centrul terenului, Rufati a căzut fără ca arbitrul să dicteze fault. Jucătorul ilfovenilor s-a enervat şi a mers către Steliano Filip, care a căzut pe gazon, acuzând o lovitură cu capul în faţă. Rufati a văzut direct roşu, iar Filip doar cartonaşul galben.

”A trecut prin faţa mea, l-am călcat, i-am şi spus arbitrului că l-am atins, de ce să mint? Nu am înţeles reacţia lui, m-a lovit. Că a făcut-o încet sau tare, am obţinut ce trebuia să obţin. Mi-a părut rău, dar ce să facem, aşa este la fotbal. 

Un rezultat bun, meci bun pentru noi. Ne-am dorit victoria, să ne facem jocul şi să pregătim uşor-uşor barajul. Când nu dai gol, jocul se poate schimba. Chiar dacă a fost 0-0, am dominat prima repriză, am avut câteva ocazii foarte clare. Am vorbit la pauză, ţinând cont de superioritatea numerică, trebuia să câştigăm”, a spus Filip, la finalul meciului. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 36, 3. FC Botoşani – 35, 4. UTA Arad - 29, 5. U Craiova 1948 – 28, 6. CS Mioveni - 28, 7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 19, 9. Academica Clinceni – -3, 10. Gaz Metan Mediaş – -27.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-morar 

viewscnt
Articole similare