Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Voi credeţi că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1?”. Gigi Becali a negat interesul pentru Baba Alhassan: ”Îl am pe Olaru acolo”

”Voi credeţi că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1?”. Gigi Becali a negat interesul pentru Baba Alhassan: ”Îl am pe Olaru acolo”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre Baba Alhassan, jucătorul de la Hermannstadt.

”Voi credeţi că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1?”. Gigi Becali neagă interesul pentru Baba Alhassan: ”Îl am pe Olaru acolo”

Conform Fanatik, patronul FCSB-ului a pus ochii pe Baba Alhassan (22 de ani), mijlocaşul cu statistici de atacant de la Hermannstadt. Gigi Becali a şi glumit pe seama presupusului său interes pentru Alhassan.

„Cine mi-l propune, tată? Dacă unii au o marfă de vânzare, gata, hop cu ea la Gigi Becali? Voi credeţi că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1? Şi ăsta cât oare o costa?

De la 1 milion de euro în sus, nu? Pe ce post este? Mijlocaş central? Păi nu îl am acolo pe Olaru? Nu, tată! Nu e adevărat. Nu mă interesează niciun Alhassan. Şi nici vreau să spun lucruri aiurea de băiat că nu îl ştiu”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

În 10 etape de campionat, Alhassan a marcat de şase ori şi a livrat o pasă decisivă, aflându-se pe locul doi în clasamentul golgheterilor, în urma posibilului său viitor coechipier, Compagno, care a punctat de şapte ori.

Ghanezul se află de doi ani la Sibiu şi este unul dintre oamenii de bază ai echipei, dar conducerea lui Hermannstadt ar fi cu siguranţă dispusă să îl vândă, având în vedere problemele financiare de la club.

  • 250.000 de euro este cota lui Baba Alhassan, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: baba alhassanfcsb 

viewscnt
Articole similare