Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Voiam West Ham, eram disperat! Acum toţi o să spună că-s nebun". Dan Petrescu, nemulţumit de tragerea la sorţi din Conference League

"Voiam West Ham, eram disperat! Acum toţi o să spună că-s nebun". Dan Petrescu, nemulţumit de tragerea la sorţi din Conference League

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) a reacţionat, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Farul, în legătură cu grupa în care a căzut CFR Cluj în Conference League. "Bursucul" a spus că şi-ar fi dorit să pice cu West Ham, în locul FCSB, şi că nu voia să joace contra Slaviei Praga.

CFR Cluj a fost repartizată în grupa G a Conference League, cu Slavia Praga, Sivasspor şi KF Ballkani, dar Dan Petrescu şi-ar fi dorit-o pe West Ham. Londonezii au fost trimişit de sorţi în grupa B, cu FCSB.

"Voiam West Ham, eram disperat! Acum toţi o să spună că-s nebun". Dan Petrescu, nemulţumit de tragerea la sorţi din Conference League

La conferinţa de presă premergătoare meciului CFR Cluj - Farul din etapa a 7-a din Liga 1, în direct la Oranre Sport 1 şi pe www.orangesport.ro, de la 18:30, Dan Petrescu a spus că nu e mulţumit de tragerea la sorţi şi a numit echipele cu care şi-ar fi dorit să pice în grupă.

Dan Petrescu ar fi vrut West Ham, dar n-a avut "norocul" FCSB, dar şi pe Hearts sau Riga. „Nu voiam Slavia, 100%. Sincer, nu voiam. Villarreal şi Slavia nu doream, sincer. Voiam West Ham din prima urnă, eram disperat. M-am supărat că a căzut Steaua… FCSB, pardon. Aş fi vrut să vină West Ham la Cluj. Slavia e cea mai puternică echipă din urnă, mai puternică decât West Ham. Acum o să zică toţi că sunt nebun, o să vedeţi. Deci nu îi voiam. În amicale mi se pare că i-a bătut cu 7-0 pe Rapid, iar Rapid a fost cu cea mai bună echipă în teren. Pe Slavia nu o doream, asta e clar.

Ultimul meu în Turcia am pierdut cu 0-2… unde? La Sivasspor. N-am ajuns la poartă, ne-au dominat, ne-au făcut praf. Au jucători de clasă, buget foarte foarte mare. Toţi atacanţii lor câştigă două milioane, nici pe ăştia nu îi voiam! Iar pe a treia echipă nu o cunosc!

Iar o să zică lumea că mă plâng, dar eu voiam West Ham, asta voiam. În cealaltă urnă vă spun cu cine voiam. Erau două echipe, una din Irlanda şi una din Scoţia. Pentru că mă întorceam tot în Anglia. Şi stilul lor mă avantaja pe mine mai mult. Dar niciodată nu am avut noroc la tragerea la sorţi”, a spus Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a răspuns şi la întrebarea: Care e norocul lui Dan Petrescu? „Nu la tragerile la sorţi. V-am zis ce vă doream. West Ham, Hearts... Şi o echipă, Riga, parcă am vrut din urna a patra. Dar din opt să ghiceşti una a mea, nu aveam nicio şansă. Eu nu am avut niciodată noroc la tragerile la sorţi, nici la penalty-uri”.

Afla mai multe despre: dan petrescuconference leaguetragere la sorti 

viewscnt
Articole similare