Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Voluntari - CFR Cluj | Un pont ca să îţi dublezi miza la Betano

Voluntari - CFR Cluj | Un pont ca să îţi dublezi miza la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Voluntari e deplasarea favorită a oamenilor lui Dan Petrescu. Au câştigat mereu din 2017 încoace. Şi acum au toate argumentele să se întoarcă în Gruia cu toate punctele

Voluntari - CFR Cluj, 20:00, Orange Sport 1

CFR Cluj revine pe primul loc în Superligă, dacă face ce ştie ea mai bine. Să o învingă pe Voluntari la ea acasă, aşa cum s-a întâmplat în ultimii şase ani. Campioana are şi o motivaţie suplimentară. Rivalii de la FCSB au pierdut cu Farul şi ar putea ajunge la nouă puncte în spatele CFR-ului înaintea marelui derby de la finalul acestei săptămâni. Chiar dacă Deac a incert, Dan Petrescu a arătat, etapa trecută, că ai lui ştiu să facă spectacol şi fără liderul lor din teren (3-0 cu Farul). La Betano, victoria celor de la CFR la Voluntari are o cotă foarte atrăgătoare (2.07).

Victorie în stil italian

CFR a aplicat aceeaşi reţetă în ultimii trei ani pe Stadionul ”Anghel Iordănescu”. A dat un gol şi a închis apoi toate spaţiile. Victoriile cu 1-0 sunt favoritele lui Dan Petrescu, aşa că nu ar fi exclus să asistăm la acelaşi deznodământ şi în această seară. 5.50 e cota la Betano pentru o nouă victorie a CFR-ului cu 1-0. Pentru a avea o marjă de risc mai mică, merită încercat şi un pariu pe goluri. Sub 2.5 goluri în meci are cota 1.53.

Un pont şi pentru pariurile speciale

”Fundaşii fair-play” joacă la Voluntari. Armaş n-a mai luat un cartonaş galben din august, iar Matricardi din noiembrie. Nici CFR nu e cea mai dură echipă din Superligă, aşa că sunt şanse mari să vedem un meci fără incidente şi fără faulturi dure. La categoria ”Speciale” de la Betano, găsim cota 1.65 pentru sub 5.5 cartoanşe galbene în meci.

Echipe probabile:

  • Voluntari: Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Costin, Raţă, Sigurjonsson, Aliji - Merloi, Nemec, Damaşcan
  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Cvek, Boateng, Deac - Yeboah, Krasniqi, Petrila

Afla mai multe despre: voluntari 

viewscnt
Articole similare