You are here:

Voluntari - Chiajna. Derby în Ilfov pentru menţinerea în prima ligă

Voluntari - Chiajna. Derby în Ilfov pentru menţinerea în prima ligă

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Voluntari - Chiajna România 26.05.2018. Voluntari are şanse mari să meargă la baraj dacă nu va câştiga acest joc. În schimb, Chiajna este aproape salvată de la retrogradare dacă nu pierde astăzi.

Ponturi pariuri Voluntari - Chiajna România 26.05.2018

Cei de la Concordia sunt pe locul patru în play-out-ul Ligii 1, cu 29 de puncte, şi au un golaveraj total de 11-14. În ultimele cinci etape au un bilanţ foarte bun: trei victorii, un egal şi o singură înfrângere. De la numirea lui Ionuţ Badea în funcţia de antrenor principal, lucrurile s-au schimbat extrem de mult pentru gazdele de astăzi. Jocul echipei este unul foarte bun, Concordia îşi crează multe ocazii de gol, iar rezultatele pozitive se leagă. În meciurile de pe teren propriu din acest play-out, Concordia are un bilanţ extrem de slab: o victorie, trei egaluri şi două înfrângeri, golaverajul este şi el unul extrem de slab (3-7).

Cele mai tari cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Intră şi tu în arena pariurilor!

Ponturi pariuri Voluntari - Chiajna România 26.05.2018

Jucătorii de la Voluntari vine după două înfrângeri consecutive în deplasare, în care au primit trei goluri şi nu au marcat vreunul. În partidele disputate de FC Voluntari se marchează o medie de 2,5 goluri per meci, iar în total au şapte partide unde rezultatul a fost de sub 2,5 goluri în meci. În meciul tur s-a impus Voluntari cu scorul de 1-0, iar în campionatul regular s-a impus de fiecare dată Concordia Chiajna. FC Voluntari a primit gol în fiecare din ultimele cinci jocuri disputate pe propriul teren, iar Chiajna a marcat în ultimele trei deplasări consecutive.

Voluntari - Chiajna PsF X @ 1.63

Afla mai multe despre: voluntarichiajnaliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare