You are here:

Volvo Car România a lansat un program unic prin care oferă 10.000 de Euro celor care nu vor reuşi să prindă fonduri la Programul Rabla Plus

Volvo Car România a lansat un program unic prin care oferă 10.000 de Euro celor care nu vor reuşi să prindă fonduri la Programul Rabla Plusgalerie foto

Diverse

Comentarii

Persoanele care vor să-şi cumpere un automobil electric şi nu au prins fonduri la ediţia actuală a Programului Rabla Plus pot primi garantat o reducere de 10.000 de Euro la achiziţia modelului Volvo XC40 Recharge, până la data de 30 octombrie 2023. Practic, Volvo susţine integral exact suma pe care ar fi acordat-o Ministerul Mediului la achiziţia unui automobil electric nou.

Programul a fost creat ca şi proiect pilot, pentru a susţine clienţii care îşi doresc o maşină electrică şi pentru a stimula creşterea vânzărilor de maşini electrice în contextul obiectivului “full electric până în anul 2030”, asumat de Volvo.

Aşadar, SUV-ul compact Volvo XC40 Recharge, cu propulsie 100% electrică, va putea fi achiziţionat cu o reducere de 10.000 de Euro (TVA inclus), chiar dacă fondurile Programului Rabla Plus au fost epuizate. Suma este garantată de Volvo Car România la achiziţia unui XC40 Recharge până la data de 30 octombrie 2023.

Volvo XC40 Recharge 100% electric este un SUV compact cu o autonomie electrică de până la 571 km, cu încărcare rapidă de la 10 la 80% în numai 27 de minute la o staţie rapidă, de 200 kW (CCS2).

Dimensiunile lui Volvo XC40 Recharge sunt specifice SUV-urilor compacte, cu 4,44 metri lungime, 1,88 metri lăţime şi 1,65 metri înălţime, cu un volum total al portbagajului de 419 litri, care poate creşte la 1,295 litri, în cazul în care sunt rabatate scaunele de pe rândul al doilea.

Printre dotările acestui model, care se bucură de un design inconfundabil, adaptabil şi inteligent, cu spaţii de stocare pentru orice, specific mărcii suedeze, se numără tehnologia Google integrată în sistemul multimedia, farurile cu tehnologie Pixel, Sistemul Clean Zone (AQS) care asigură aer mai curat în interiorul habitaclului, Aplicaţia Volvo Cars, una dintre cele mai performante din domeniul auto, care permite programarea la distanţă a sistemului de încălzire sau răcire, acces la starea autovehiculului şi multe altele, ca şi renumitul Sistem de camere parcare Volvo Bird View 360° care te poate ajuta să parchezi sau să efectuezi cu încredere manevre în cele mai înguste spaţii.

Echipamentele de siguranţă se numără printre cele mai avansate din industrie, drept dovadă stând scorul maxim, de cinci stele, obţinut de acest model în testele EuroNCAP. Tehnologiile de asistenţă cuprind, printre altele, sistemul de avertizare şi frânare în cazul coliziunilor iminente, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare, menţinerea benzii autonom, menţinerea distanţei faţă de autovehiculul din faţă, precum şi asistenţă la parcare, bazată pe senzori şi camere video.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: volvo 

viewscnt
Articole similare