You are here:

„Vom depăşi 3 milioane de euro buget!” Veşti extraordinare pentru un club din Superligă: „Da, confirm!”

„Vom depăşi 3 milioane de euro buget!” Veşti extraordinare pentru un club din Superligă: „Da, confirm!”

Superliga

Comentarii

Adrian Mihalcea, antrenorul celor de la Unirea Slobozia, a oferit detalii despre bugetul pe care îl va avea nou-promovata în Superliga României.

Veşti foarte bune pentru un club de Superligă! Care este bugetul anunţat

Antrenorul celor de la Slobozia le-a oferit o veste bună fanilor. Clubul nou promovat va avea un buget de cel puţin 3 milioane de euro pentru noul sezon din Superliga României.

„Vom depăşi 3 milioane de euro buget! Vom avea 1,3 milioane de euro din start, plus ce vom primi şi din drepturile de televizare. De asemenea, ţin să precizez că s-au implicat mai mulţi oameni din judeţ odată cu promovarea clubului.

Da, pot să confirm că vom depăşi 3 milioane de euro buget în noul sezon”, a spus Adrian Mihalcea, la Prima Sport.

Gigi Becali a cedat un jucător de la FCSB la alt club din Superligă

Ovidiu Perianu a fost împrumutat de FCSB la Unirea Slobozia, echipă nou-promovată în Superliga României.

Unirea Slobozia a promovat pentru prima dată pe prima scenă a fotbalului românesc, iar pretenţiile lui Adrian Mihalcea sunt unele ridicate.

Pentru a reuşi să facă faţă în Superligă, nou-promovata a anunţat trei transferuri importante: Stefan Krell, de la Ceahlăul, Cristi Bărbut, de la Poli Timişoara şi Ovidiu Perianu, de la campioana FCSB.

Mijlocaşul bucureştenilor a fost împrumutat şi în sezonul precedent, la Gloria Buzău, altă echipă promovată în Superligă. Totuşi, pentru această stagiune, destinaţia lui Perianu va fi Unirea Slobozia, el nefiind luat în calcule de Gigi Becali pentru noul sezon la FCSB.

Ovidiu Perianu a fost format la academia celor de la FCSB şi a evoluat de-a lungul carierei la următoarele formaţii: FC Botoşani, Chindia Târgovişte, Universitatea Cluj şi, cel mai recent, Gloria Buzău.

Afla mai multe despre: unirea sloboziasuperligaadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare