Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vor să ne provoace". Slovacii de la Dunajska Streda ştiu punctele slabe ale FCSB: "Putem să-i surprindem!"

"Vor să ne provoace". Slovacii de la Dunajska Streda ştiu punctele slabe ale FCSB: "Putem să-i surprindem!"

FCSB

Comentarii

Rego Szantho şi Daniel Veszelinov, jucătorii slovacilor de la Dunajska Streda, a vorbit înaintea meciului cu FCSB din turul trei preliminar al Conference League. Vis a vis de declaraţiile făcute de Gigi Becali, cei doi au spus că "adversarii vor să ne provoace", însă aceştia par că ştiu punctul slab al FCSB.

Jucătorii de la Dunajska Streda, împreună cu antrenorul şi stafful, au studiat bine pe FCSB. Slovacii primesc vizita roş-albaştrilor pe teren propriu, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League. Szantho şi Veszelinov au ştiut că FCSB stă prost la fazele fixe şi poate fi prinsă pe contraatac.

"Vor să ne provoace". Slovacii de la Dunajska Streda ştiu punctele slabe ale FCSB: "Putem să-i surprindem!"

Doi jucători ai Dunajskăi Streda, Rego Szantho şi Daniel Veszelinov, au vorbit înaintea meciului cu FCSB din preliminariile Conference League. Cei doi au ştiut că punctul slab al FCSB e reprezentat de fazele fixe şi de contraatacuri, la care roş-albaştrii au probleme.

"Va fi un test pentru noi. Sunt convins că adversarii vor să ne provoace şi să ne şocheze. Am văzut că sunt buni în duelurile unu la unu şi se bazează pe sclipirile din atac. Putem să-i surprindem la loviturile libere sau la fazele de contraatac. Sperăm ca fanii să fie cu noi şi să ne dea putere", a spus Rego Szantho.

De asemenea, portarul Daniel Veszelinov a afirmat că "trebuie să jucăm un fotbal de top chiar dacă suntem în formă deoarece întâlnim o echipă bună".

Meciul Dunajska Streda - FCSB se joacă, miercuri, de la ora 21:30, în turul turului trei preliminar din Conference League, iar partida va fi în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Gigi Becali, "război" cu Viktor Orban şi Guvernul maghiar

În direct la Orange Sport, Andrei Vochin a avertizat că FCSB va avea un meci încins cu "Sepsi din Slovacia", după declaraţiile făcute de Gigi Becali la adresa lui Viktor Orban. Patronul FCSB a spus că vrea "război" în fotbal cu Orban şi maghiarii, iar declaraţiile sale ar putea face ca atmosfera să fie una ostilă pentru FCSB.

Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a atacat zilele trecute pe Viktor Orban, provocându-l la un "duel". "Eu acum vreau să mă bat cu guvernul ungar. Hai să vedem care-i mai tare, guvernul ungar sau eu. Îi invit la luptă. Hai să vedem care-i mai puternic. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban rusul. Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban. El poate să vină cât vrea el pe stadioane, vai de capul lui, că tot râul, ramul prieten numai nouă. Cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui", a spus Becali.

Dacă trece de Dunajska Streda, FCSB va da peste câştigătoare dublei dintre Viking şi Sligo Rovers.

Afla mai multe despre: rego szanthodaniel veszelinovdunajska stredaconference leaguefcsb 

viewscnt
Articole similare