You are here:

”Vor să scape de el!” Declaraţia care va agita apele în Giuleşti. Ce jucător ar fi intrat pe lista neagră a lui Dan Şucu

”Vor să scape de el!” Declaraţia care va agita apele în Giuleşti. Ce jucător ar fi intrat pe lista neagră a lui Dan Şucu

Superliga

Comentarii

Rapid traversează o perioadă nefastă. Giuleştenii nu au bifat nicio victorie în primele patru etape din Superliga, iar fanii au ajuns la capătul răbdării.

După eşecul din derby-ul cu Petrolul, fanii giuleşteni le-au cerut explicaţii jucătorilor, iar apele s-au agitat şi mai mult după egalul cu Sepsi de pe teren proproiu.

Suporterii i-au huiduit pe fotbaliştii lui Neil Lennon, i-au cerut demisia nord-irlandezului şi i-au scandat numele lui Marius Şumudică, cel pe care îl vor pentru postul de antrenor al Rapidului.

De asemenea, fanii Rapidului l-au aclamat pe Cristi Săpunaru, ”lomomotiva” echipei, care însă a fost ”uitat” pe banca de rezerve în primele patru etape.

Planul care i-ar scoate din sărite pe fanii Rapidului. Favoritul din Giuleşti, ”lucrat” de Şucu? ”Vor să scape de el”

Mitică Dragomir, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, este de părere că absenţa lui Săpunaru din primul 11 al Rapidului reprezintă principalul catalizator al situaţiei pe care o traversează echipa.

În opinia ”Oracolului”, acest lucru s-ar putea datora unei presupuse strategii gândite de conducerea Rapidului, care, după spusele lui Dragomir, ar încerca să-l ”forţeze” pe Săpunaru să se lase de fotbal.

„Cu Săpunaru, convingerea mea este că cei din conducere vor să scape de el!  Categoric! De aici a plecat haosul. Convingerea mea este că toată conducerea este implicată.

S-ar putea ca Şucu să nu ştie! Bine, dacă ştie tot atunci să ia atitudine. Nu neapărat să-l bage pe Săpunaru.

Săpunaru este un jucător cu personalitate, iar toată lumea credea că fără el nu se poate. Cei care au făcut schimbarea au crezut la fel. Să ştii că nu este om de neînlocuit pe pământ, iar pe locul lui Săpunaru au jucători mai tineri. Au vrut să-l facă pe Săpunaru să renunţe el, nu să-i dea brânci  Rapidul. Au aşteptat să se simtă şi să se lase el.

Neil Lennon nu avea curajul să nu-l bage pe Săpunaru. Dar măcar îl încerca în amicale o repriză. Eu, de exemplu, jucam cu Săpunaru şi Cristi Ignat, indiferent ce se întâmpla! Jucam aşa cel puţin până greşea Săpunaru! Dacă nu ducea ritmul, îl dădeam deoparte”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

 

Afla mai multe despre: săpunarurapidsuperligă 

viewscnt
Articole similare