Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vorbim de peste 20 de milioane de euro!". Transferul uriaş, în aşteptare. ULTIMA ORĂ

"Vorbim de peste 20 de milioane de euro!". Transferul uriaş, în aşteptare. ULTIMA ORĂ

Stranieri

Comentarii

Parma l-a cumpărat pe Valentin Mihăilă (21 de ani) cu nouă milioane de euro de la U Craiova şi nu vrea să iasă în pierdere când vine vorba despre o eventuală vânzare a fotbalistului român. Giovanni Becali, agentul care l-a dus pe Mihăilă în Italia, a dezvăluit că Parma e dispusă să-l vândă pe Valentin Mihăilă doar în cazul unui transfer uriaş de peste 20 de milioane de euro.

"Vorbim de peste 20 de milioane de euro!". Transferul uriaş, în aşteptare

Cu doi români în echipă, Valentin Mihăilă şi Dennis Man, pe care au plătit aproximativ 20 de milioane de euro, Parma a retrogradat în Serie B şi cluburile din Europa sperau să pună mână pe "perlele" ajunse pe Ennio Tardini. Patronul Kyle Krause se ţine tare, însă, şi e de acord să-i vândă pe Man şi Mihăilă doar în cazul în care va face un profit uriaş cu plecările celor doi, având în vedere investiaţia făcută.

În direct la Telekom Sport, Giovanni Becali a dezvăluit că Lazio, una dintre echipele de top din Serie A, s-a interesat de Valentin Mihăilă şi ar fi fost dispusă să-l împrumute pe fotbalistul român, cu opţiune de cumpărare definitivă, în Kyle Krause s-a opus. Becali a mai spus că patronul Parmei are ambiţii mari şi doar în cazul unei oferte foarte mari, de peste 20 de milioane de euro, le va da drumul celor doi români.

"Da, da, pentru Mihăilă Lazio ar fi fost dispusa sa-l imprumute cu optiune de cumparare definitiva, dar la fel a zis (n.r. patronul Kyle Krause) peste 20 de milioane vorbim, atât directorul general, cat si cel sportiv, chiar si preşedintele!", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

După ce a adus o sumă importantă în conturile Craiovei lui Mihai Rotaru, Valentin Mihăilă a strâns 17 meciuri în toate competiţiile pentru Parma, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat două pase de gol în tricoul echipei italiene. Cifrele nu sunt chiar rele, având în vedere că Mihăilă a fost accidentat mai mult timp şi în 17 meciuri a strâns, de fapt, doar puţin peste 700 de minute pe teren.

  • 8,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: valentin mihailatransfergiovanni becalilazioofertaparmapret 

viewscnt
Articole similare