Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vrea reguli doar ca să îi fie lui bine”. Basarab Panduru îl contrazice pe Dan Petrescu. De la ce a pornit totul | EXCLUSIV

”Vrea reguli doar ca să îi fie lui bine”. Basarab Panduru îl contrazice pe Dan Petrescu. De la ce a pornit totul | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul campioanei, a lansat un atac la adresa şefilor fotbalului românesc.

”Vrea reguli doar ca să îi fie lui bine”. Basarab Panduru îl contrazice pe Dan Petrescu. De la ce a pornit totul | EXCLUSIV

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul campioanei, şi-a felicitat elevii pentru joc şi a lansat un atac la adresa şefilor fotbalului românesc. 

Basarab Panduru nu a fost de acord cu declaraţiile lui Dan Petrescu, motiv pentru care a răbufnit. Pentru fiecare ”nemulţumire” a lui Petrescu, Panduru a a venit cu argumente. 

”Reguli introduse de oameni ca să le fie doar lor bine. Nu vine cineva cu o idee care să ajute pe toată lumea!”, a răbufnit Panduru. 

  • Petrescu a cerut să fie voie cu un lot de 30 de jucători

Panduru: ”Nu sunt de acord. Noi nu suntem în stare să plătim 20 de jucători la zi. Să ajungă şi alte echipe cum sunt unele... De asta vrem aşa ceva? Ţi se pare că noi putem să avem 30 de jucători în lot? Poate Mioveni asta? De ce nu ne gândim cum să plătim jucătorii la timp? Noi ne gândim la lot de 30 de jucători”. 

  • Petrescu este contra ”înjumătăţirea punctelor”

Panduru: ”La noi în România cred că e bună regulă asta. A făcut mult mai atractiv campionatul”.

  • Petrescu nu este de acord cu regula U21

Panduru: ”Nici mie nu mi se pare normal să obligi pe cineva să facă ceva. În afară de semifinala aia ce s-a întâmplat? Am introdus-o să o păcălim pe alţi... Nu toată lumea are jucători pentru regula asta... să fie de la egal la egal. Au fost echipe care băgau jucători tineri şi fără regula asta”. 

Discursul dur a lui Dan Petrescu după meciul cu Farul:

„Nu înţeleg numărul de pe listă. De ce Chelsea să aibă 30 de jucători, iar noi doar 22? Noi avem mai multe meciuri decât Chelsea! Avem Cupa, avem Conference League. Care e motivul ca un club să aibă doar 22 de jucători trecuţi pe lista de campionat? Să trimit prin tribune, să îi las afară. Cer ceva imposibil? 

De ce să nu avem 11 jucători pe bancă? E normal ca un jucător să fie supărat dacă îl trimit în tribune. Noi suntem mereu pe invers. Şi cu antrenorii, aici antrenează cine vrea. Eu chiar nu înţeleg. Fiecare echipă ar trebui să aibă un antrenor cu licenţă. Toată lumea deja vorbeşte prea mult despre asta. 

Să îmi spună şi mie cineva ce beneficii a adus regula asta U21, că la naţională nu batem pe nimeni. Am fost peste tot în lumea asta, dar n-am văzut aşa ceva. Râde lumea de tine dacă aude”, a răbufnit antrenorul campioanei. 

VIDEO | Farul Constanţa - CFR Cluj 0-3. Victorie fără emoţii pentru Dan Petrescu. Krasniqi, gol şi pasă decisivă la debut

Afla mai multe despre: cfr cluj,  

viewscnt
Articole similare