Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vrea să plece". Ce alege Becali: transferul pe bani mulţi al lui Târnovanu sau plecarea lui Vlad? "Ce faci, te întorci iar?" | EXCLUSIV

"Vrea să plece". Ce alege Becali: transferul pe bani mulţi al lui Târnovanu sau plecarea lui Vlad? "Ce faci, te întorci iar?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad a revenit în poarta FCSB, într-un meci de Superligă, după nouă luni de pauză în care a fost rezerva lui Ştefan Târnovanu şi, la finalul partidei, a lăsat de înţeles că vrea să plece dacă nu va începe să joace. Basarab Panduru (52 de ani) e de părere că Vlad ar trebui să plece pentru Gigi Becali nu va risca să piardă un eventual transfer pe bani mulţi în străinătate al lui Târnovanu.

Forţat de accidentarea lui Ştefan Târnovanu, Mihai Pintilii l-a ales pe Andrei Vlad pentru postul de portar în meciul Chindia - FCSB 0-2. Situaţia portarului de la FCSB fost comentată, în studioul Orange Sport, de Basarab Panduru.

"Vrea să plece". Ce alege Becali: transferul pe bani mulţi al lui Târnovanu sau plecarea lui Vlad? "Ce faci, te întorci iar?" | EXCLUSIV

La flash-interviul de după Chindia - FCSB 0-2, primul meci în Superligă după nouă luni, Andrei Vlad a lăsat de înţeles că vrea să plece de la FCSB dacă situaţia sa nu se va schimba. Goalkeeperul vrea să apere constant şi, în prezent, la "roş-albaştri" nu se poate.

Ştefan Târnovanu e titular incontestabil şi Gigi Becali a recunoscut că a primit mai multe oferte pentru portar, iar Basarab Panduru e sigur că, în acest context, Vlad va rămâne rezervă. Omul de afaceri va alege să apere în continuare Târnovanu pentru a fructifica o eventuală ofertă pe bani mulţi şi un transfer în străinătate.

"Vrea să plece. (n.r. - Şi ce ar trebui să facă?) Să plece! Pentru club ar fi bine ca el să se ducă să joace? E mai câştigat dacă se duce undeva să joace sau e mai bine dacă stă că e Târnovanu accidentat? Dacă nu se accidenta Târnovanu, crezi că mai juca până la finalul anului?

Cred că două sunt cam puţine ca să-l schimbi, pentru poziţia în care e acum. (n.r. - Vlad) Dacă apără cu CFR şi apără foarte bine? El e rezervă, Târnovanu e numărul 1, consideri că el e jucătorul pe care poţi să-l vinzi în străinătate, ti-au venit oferte. Îl treci numărul doi? Te întorci iar? Nu", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Chindia - FCSB 0-2, în Superligă

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

La Ploieşti, pe un teren prost, meciul a început cu o dublă accidentare, în minutul 2, când doi jucători de la FCSB, Compagno şi Olaru, s-au lovit cap în cap la o fază simplă. Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, cu probleme vizibile, iar medicii au intervenit imediat. Compagno şi Olaru au fost duşi la ambulanţă şi transportaţi la spital, pentru o examinare amănunţită.

În minutul 22, Miculescu – jucătorul intrat în locul lui Compagno, a fost faultat în careu de Orozco Fernandez, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalti. A transformat cu siguranţă Radunovic, care a deschis scorul. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Omrani - şi el intrat de puţină vreme, care a înscris cu un şut la colţul lung după o pasă primită de la Octavian Popescu.

Cu această victorie FCSB are 35 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, cu un meci mai puţin disputat.

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco Fernandez, A. Ioniţă - Akhmatov, Vorobjovas (Passaglia 77) - Neguţ (Ad. Şerban 77), Popadiuc, Dumitraşcu (Chamed 62) - D. Popa (Cooper 34). ANTRENOR: Anton Petrea

FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Oaidă 7), Şut, Edjouma (Nikolov 46) – Cordea (Omrani 66), Compagno (Miculescu 7), Oct. Popescu (Radaslavescu 79). ANTRENOR: Leonard Strizu

Cartonaşe galbene: Orozco Fernandez 23, Neguţ 40, Popadiuc 57, Celea 86 / Miculescu 41, Cordea 54

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Sebastian Gheorghe, Alexandru Cerei - Andrei Antonie

Arbitri VAR: Andrei Florin Chivulete - Adrian Popescu

Observator: Adrian Comănescu

Afla mai multe despre: andrei vladfcsbbasarab pandurugigi becalistefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare