You are here:

"Vrea să plece!". Nervos, Valeriu Iftime a numit jucătorul care se vrea OUT de la FC Botoşani: "Ăsta..." | EXCLUSIV

"Vrea să plece!". Nervos, Valeriu Iftime a numit jucătorul care se vrea OUT de la FC Botoşani: "Ăsta..." | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime (64 de ani), patronul FC Botoşani, a numit fotbalistul echipe care vrea să plece, deşi noul sezon a început deja.

Într-o discuţie cu orangesport.ro, Valeriu Iftime a spus că unul dintre jucătorii din lotul lui Bogdan Andone îşi doreşte să plece de la echipă, deşi noul sezon abia a început, iar formaţia moldovă a scăpat de emoţiile retrogradării doar în urma barajului cu CS Mioveni.

Un fotbalist important de la FC Botoşani vrea să plece. Iftime: "Nu ştiu unde"

Este vorba despre Eduard Florescu (27 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei. Valeriu Iftime a dezvăluit că Florescu şi-a cerut plecare de la FC Botoşani, după ce a pus umărul din plin la salvarea echipei.

Iftime a părut nervos când a vorbit despre dorinţa lui Florescu: "Ăsta (n.r. - Eduard Florescu) încă vrea să plece nu ştiu unde", a declarat Valeriu Iftime, pentru orangesport.ro.

Despre meciul cu Oţelul, unul spectaculos cu răsturnări de situaţie, Valeriu Iftime a spus că echipa sa trebuia să câştige şi a "înţepat" jucătorii care au intrat de pe bancă: "Trebuia să batem. Dacă eram atenţi la 2-1, nu făceam schimbările alea şi nu-l vedeam pe Florescu să plângă pe teren şi încă doi pe acolo care făceau figuraţie... Tot ce a fost schimbare, a fost slab de tot", a mai declarat Iftime, pentru orangesport.ro.

FC Botoşani a pierdut pe teren propriu, 2-3 cu Oţelul, în prima etapă a noului sezon de Superligă.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanieduard florescuplecaresuperliga 

viewscnt
Articole similare