Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vreau să-mi cer scuze!" VIDEO | Surpriză din partea lui Florin Tănase după derby! Ce le-a transmis fanilor Craiovei

"Vreau să-mi cer scuze!" VIDEO | Surpriză din partea lui Florin Tănase după derby! Ce le-a transmis fanilor Craiovei

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul cu Universitatea Craiova şi continuă să spere la titlu. Roş-albaştrii speră acum ca Astra s-o încurce pe CFR Cluj şi lupta decisivă să fie dată în ultima etapă din playoff.

La finalul meciului, Florin Tănase, marcatorul primului gol al meciului a declarat că victoria echipei sale este foarte importantă şi a avut cuvinte de laudă pentru suporterii formaţiei gazdă.

Suntem fericiţi că încă mai suntem în cărţi, erau importante cele 3 puncte, acum aşteptăm să vedem ce vor face cei de la CFR. (Sunteţi suporterii Craiovei etapa viitoare?) Da, şi ai Craiovei, şi ai lui Astra, sperăm să se încurce” a mărturisit Florin Tănase la finalul meciului din Bănie.

Tănase s-a bucurat după reuşita de la primul gol în faţa suporterilor olteni, dar la finalul partidei şi-a cerut scuze şi a mărturisit că şi-ar dori o atmosferă ca la Craiova şi la meciurile echipei sale: ”Ne-am dori şi noi să fie la fel de numeroşi fanii cu echipele mai slab cotate, dar le mulţumim celor care vin mereu şi ne susţin şi sperăm să vină şi meciurile viitoare. Vreau să îmi cer scuze, am făcut semne şi pe teren suporterilor Craiovei pentru că m-am bucurat în faţa lor. Fără acel penalty ar fi fost însă 3, 4-0 pentru noi. Mă bucur că am reuşit să marchez şi încă mai sperăm la titlu. Îmi doresc foarte mult să se umple Arena Naţională şi să jucăm cu trofeul pe masă” a explicat Florin Tănase la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin tănasefcsb 

viewscnt
Articole similare