Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vreau să uit. Nu se poate aşa ceva!". Bogdan Cosmescu, "marcat" după ce a văzut un meci din Superligă: "Îngrozitor!" | EXCLUSIV

"Vreau să uit. Nu se poate aşa ceva!". Bogdan Cosmescu, "marcat" după ce a văzut un meci din Superligă: "Îngrozitor!" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Un meci din Superliga României l-a "marcat" pe Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport, care n-a putut trece peste şi a taxat nivelul arătat de cele două echipe, în direct la Minutul 91. El a declarat că vrea să uite că a văzut meciul şi că "nu se poate aşa ceva".

Bogdan Cosmescu a fost întrebat, la Minutul 91, cum i s-a părut derby-ul Dinamo - FCSB 0-1, decis de un gol superb marcat de Florinel Coman din lovitură liberă. A început, apoi, tirada comentatorului, care nu s-a ferit de cuvinte când a descris partida de pe Arena Naţională.

Bogdan Cosmescu, "marcat" după ce a văzut Dinamo - FCSB 0-1: "Nu se poate aşa ceva. Vreau să uit!"

Meciul Dinamo - FCSB 0-1, de pe Arena Naţională, a lăsat urme asupra lui Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport care a spus că îşi doreşte să uite că a văzut partida. Nivelul arătat de cele două echipe l-a făcut pe Cosmescu să-şi exprime nemulţumirea, la Minutul 91.

"Vreau să uit, nu vreau să ştiu. Vreau să mă gândesc 'Bă, dar nu vine Dinamo - FCSB niciodată? Când se joacă?'. N-am putut să mă uit. Nu înţelegeam de ce se poate juca în halul ăsta. Nu se poate aşa ceva, mai sunt şi meciuri mai bune. Ăsta a fost ceva îngrozitor. Mie nu mi se pare că se vede munca antrenorilor, poate că sunt eu nebun", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo, 1-0, printr-un gol superb marcat de Florinel Coman din lovitură liberă şi continuă să fie lider în clasamentul Superligii cu 37 de puncte, la cinci distanţă de CFR Cluj şi la şapte de Rapid.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescudinamo fcsb bogdan cosmescusuperligadinamo fcsb superliga 

viewscnt
Articole similare