Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vrei să mergi la echipa lui Adrian Mititelu?” Răspunsul clar dat de Laurenţiu Reghecampf EXCLUSIV

”Vrei să mergi la echipa lui Adrian Mititelu?” Răspunsul clar dat de Laurenţiu Reghecampf EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Fostul antrenor al echipei lui Mihai Rotaru a vorbit într-o intervenţie telefonică la Orange Sport.

”Vrei să mergi la echipa lui Adrian Mititelu?” Răspunsul clar dat de Laurenţiu Reghecampf 

Laurenţiu Reghecampf nu mai este antrenorul Craiovei. El nu a reuşit să câştige niciu trofeu cu Universitatea Craiova, iar în urmă cu o săptămână a decis să îşi încheie colaborarea cu echipa din Bănie. 

În presă au apărut zvonuri că Reghe ar fi dorit de Adrian Mititelu la FC U Craiova 1948. Echipa olteană nu are antrenor, după ce nu a ajuns la o înţelegere cu italianul Nicolo Napoli, care i-a salvat de la retrogradare. 

Reghecampf a fost întrebat despre această posibilitate şi a refuzat fără să se gândească prea mult. El spune că nici măcar nu au fost purtate discuţii între cele două părţi. 

”Vrei să mergi la echipa lui Adrian Mititelu?” 

”Nu, nu există aşa ceva. Eu nu am cum să fac acest lucru. Am fost şi la Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru. Nu am cum să mă duc la cealaltă echipă, chiar dacă am respect faţă de Adrian Mititelu. 

Chiar dacă sunt lucruri care se întamplaseră şi acolo, cât de cât îl respect ca om şi nu am cum să fac acest lucru. Exista o singură echipă atunci. E exact ca şi cum eu mă duc la Steaua în Liga 2. Niciodată nu s-a întâmplat acest lucru.

Nu pot să mă duc de la o echipă la alta. Este un respect şi pentru cei care sunt la echipa lui Mititelu. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru, din respect”, a spus fostul antrenor din Bănie.  

Afla mai multe despre: craiova-reghecampf-mititelu 

viewscnt
Articole similare