Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vukusic are din nou probleme cu patronii echipelor! ”Are bani, dar habar nu are despre fotbal!” Fostul jucător de la FCSB s-a despărţit de Messina

Vukusic are din nou probleme cu patronii echipelor! ”Are bani, dar habar nu are despre fotbal!” Fostul jucător de la FCSB s-a despărţit de Messina
Comentarii

Fostul atacant de la FCSB, Ante Vukusic, se transferase în al treilea eşalon al fotbalui italian, la Messina.

Totuşi, atacantul a părăsit şi acest club. Fotbalistul a dezvăluit că totul a fost din cauza patronului şi al antrenorului echipei din Serie C. La FCSB a traversat o perioadă neagră, jucând doar 130 de minute. Gigi Becali nu a dorit să îi acorde nicio şansă şi a decis să renunţe uşor la el. 

Atacantul a susţinut un interviu în care a vorbit despre plecarea de la Messina. Ante Vukusic nu s-a ferit să arunce săgeţi către patronul şi către antrenorul echipei, pe care i-a găsit răspunzători pentru plecarea lui. 

”Are bani, dar habar nu are despre fotbal!” 

”Când m-am dus acolo, mi-au spus că totul va fi grozav. Că avem o echipă grozavă şi că mergem în Serie B. Au spus că le lipseşte doar un atacant pentru a marca goluri. Am un contract grozav. Şi recunosc că povestea m-a atras. M-am bazat să pot face mult mai mult avansând într-o altă ligă. Am marcat zece goluri în primele patru jocuri, dar apoi totul a mers prost. Probabil că Messina va retrograda din ligă” a declarat Ante Vukusic, fost jucător al FCSB, potrivit Nogomania.com.

După două sau trei săptămâni s-a produs un scurtcircuit, a apărut un nou antrenor care a fost un adevărat ciudat. Nu am mai lucrat niciodată cu cineva ca el până acum. M-a învăţat ca atacant cum portarul advers repune mingea înapoi în joc. Am suferit cu toţii. Acest om se numeşte Ezio Capuano şi în cariera sa a condus doar echipe de divizia a treia. A avut rezultate proaste peste tot. Până la urmă, cei de la club au recunoscut că au greşit cu el. Avea un mod cu adevărat vulgar în timpul meciurilor. Din punct de vedere fotbalistic, nu am învăţat nimic de la el.

Preşedintele are bani, dar habar nu are despre fotbal. Convoca în mod regulat întâlniri şi era atât de trist încât prefera să râdă în privinţa asta. Tot spunea că trebuie să câştigăm, că portarul trebuie să apere tot şi că eu trebuie să marchez goluri. Parcă sunt la grădiniţă. De la începutul sezonului, 30 de jucători noi au sosit. Nu am jucat împreună şi nu eram pregătiţi fizic”, a spus fostul jucător de la FCSB. 

Ante Vukusic a mai jucat în carieră pentru echipe precum: Junak Sinj, Hajduk Split, Pescara, Lausanne Sport, Waasland-Beveren, Greuther Fuerth, FK Tosno, Olimpia Grudziadz, NK Krsko sau NK Olimpija Ljubljana.

Afla mai multe despre: vukusic-fcsb-messina 

viewscnt
Articole similare