Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Walter Zenga, dorit de Adrian Mititelu la FCU Craiova! Patronul a recunoscut: ”Am avut o discuţie”

Walter Zenga, dorit de Adrian Mititelu la FCU Craiova! Patronul a recunoscut: ”Am avut o discuţie”

FC U Craiova

Comentarii

Walter Zenga (62 de ani) a fost sunat să ocupe locul lăsat liber de plecarea lui Marius Croitoru (42 de ani) de la FC U Craiova 1948. Fostul portar legendar italian a refuzat însă propunerea venită din partea lui Adrian Mititelu.

Walger Zenga, dorit de Adrian Mititelu la FCU Craiova! Patronul a recunoscut: ”Am avut o discuţie”

Walter Zenga este un nume cunoscut în fotbalul românesc. După aventurile avute la FC Naţional, FCSB şi Dinamo, tehnicianul italian a fost chemat şi la FC U Craiova.

Însă revenirea în fotbalul românesc nu s-a mai produs. Deşi au trecut deja două săptămâni de când l-a demis pe Marius Croitoru, patronul oltenilor încă nu a numit un antrenor principal la cârma echipei.

În momentul de faţă, de pregătirea antrenamentelor se ocupă Florin Drăgan, unul dintre secunzii antrenorului concediat.

Patronul oltenilor a evidenţiat faptul că a existat o discuţie între colaboratorii săi şi antrenorul Italian, alături de alţi trei-patru tehnicieni, însă Mititelu nu a oferit niciun nume.

„Colaboratori de-ai noştri de la club au vorbit şi cu Walter Zenga. A fost o discuţie de principiu şi atât. Şi Zenga şi alte trei-patru persoane. Am dorit o colaborare şi cu altele să încercăm o colaborare, dar nu am luat o decizie încă”, a spus Adrian Mititelu pentru sport.ro.

Walter Zenga a antrenat-o ultima dată pe Cagliari, în 2020, timp de 13 meciuri.

De-a lungul carierei, italianul le-a mai antrenat pe Brera FC, FC Naţional, Steaua Bucureşti (n.r. actuala FCSB), Steaua Roşie Belgrad, Dinamo, Catania, Palermo, Al-Nassr, Al-Jazira, Sampdoria, Al-Shaab, Wolves, Crotone şi Venezia. 

Afla mai multe despre: walter zenga 

viewscnt
Articole similare