Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wayne Rooney îl critică pe Cristiano Ronaldo: ”Lucrurile pe care le-a făcut de la începutul sezonului nu sunt acceptabile pentru Manchester United”

Wayne Rooney îl critică pe Cristiano Ronaldo: ”Lucrurile pe care le-a făcut de la începutul sezonului nu sunt acceptabile pentru Manchester United”
Comentarii

Prezenţa lui Cristiano Ronaldo pentru Manchester United nu decurge aşa cum şi-au dorit părţile, cu probleme continue de disciplină cu portughezul. Astfel, acesta şi-a atras critici în presa britanică, dar şi din partea fostului internaţional englez Wayne Rooney.

Acesta a spus pentru „Talksports” că „lucrurile pe care le-a făcut de la începutul sezonului nu sunt acceptabile pentru Manchester United".

"L-am văzut pe Roy Keane apărându-l. Dar Roy nu ar accepta deloc. El este o distragere a atenţiei de care Manchester United nu are nevoie în acest moment în care încearcă să reconstruiască echipa", a spus Rooney.

În opinia sa, "Cristiano trebuie doar să lase capul jos, să muncească şi să fie pregătit să joace atunci când antrenorul are nevoie de el. Dacă o va face, va fi un atu. Dacă nu, va deveni o distragere nedorită".

Cristiano Ronaldo a fost exclus din lot din motive diciplinare după ce a refuzat să intre ca rezervă la meciul pierdut de Manchester United în faţa echipei Tottenham Hotspur, scor 0-2, la 19 octombrie.

El a fost reinclus în lot după o discuţie cu antrenorul Erik Ten Hag.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare