Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wayne Rooney îl distruge pe Kylian Mbappe: ”Să îi amintească cineva că Messi avea deja patru Baloane de Aur la vârsta lui!”

Wayne Rooney îl distruge pe Kylian Mbappe: ”Să îi amintească cineva că Messi avea deja patru Baloane de Aur la vârsta lui!”

PSG

Comentarii

Rooney a vorbit despre starul lui PSG, Mbappe, jucător care ar avea o mare putere de decizie la clubul din capitala Franţei după cea a semnat prelungirea contractului.

PSG a câştigat duelul din campionat, scor 5-2 Montpellier. Echipa din Paris a făcut spectacol. Neymar a reuşit o dublă, iar Mbappe a marcat o singură dată şi ratat şi o lovitură de la 11 metri. 

În timpul meciului au existat ceva probleme între vedetele de la Paris. După ce PSG a obţinut a doua lovitură de la 11 metri, Mbappe a mers la Neymar pentru a lua mingea să execute. În drumul său către brazilian, acesta l-a lovit pe Messi cu umărul. Francezul a fost şi mai supărat după ce Neymar nu l-a lăsat să execute. 

Wayne Rooney a avut un discurs manifest la adresa campionului mondial. El consideră că o asemenea atitudine este de neacceptat în faţa unui jucător de talia lui Lionel Messi. Englezul consideră că şeptarul de la PSG trebuie să fie pus la punct. 

”Să îi amintească cineva că Messi avea deja patru Baloane de Aur la vârsta lui!”

”Un jucător de 22 sau 23 de ani să îl lovească intenţionat cu umărul pe Messi... Nu am văzut un ego atât de mare niciodată în viaţa mea. Să îi amintească cineva lui Mbappe că Messi avea deja patru Baloane de Aur la vârsta lui”, a declarat Wayne Rooney.

Afla mai multe despre: psg-mbappe-messi-rooney 

viewscnt
Articole similare